Wie zijn wij?

Studenten.net wordt gemaakt vóór en dóór studenten. Dit zijn onze redacteuren. Wil jij ook schrijven voor Studenten.net? Mail dan naar redactie@studenten.net.

Jill
Auteur

Jill de Leeuw

Jill is energiek, optimistisch, eerlijk en creatief. Mensen beschrijven haar vaak als open minded omdat ze geen vooroordelen vormt. Ze heeft twee studies gedaan en is net gestart met haar eigen project The Young Talent Factory. Daar begeleidt ze studerende talenten op een manier die bij ze past.

Kenza
Auteur

Kenza Benjekra

Hi! Mijn naam is Kenza, 20 jaar en ik studeer aan de Hogeschool voor Journalistiek in Utrecht. Naast mijn opleiding ben ik bezig met een gezondere leefstijl, jullie zullen daar dan ook veel over lezen/zien. Verder ben ik te vinden met mijn vriendinnen en klasgenoten. Enjoy!

Laura
Auteur

Laura Van Horik (22) | Utrecht

Laura van Horik is studente journalistiek in Utrecht, en geboren en getogen in Giessenburg. Om alvast ervaring op te doen, werkt ze voor een aantal kranten. Na haar studie wil ze dolgraag aan de slag als misdaadverslaggeefster. Een aantal keer in de maand zal ze artikelen schrijven voor deze site.

Leroy
Auteur

Leroy Koch (23) | Heerlen

Leroy Koch is arbeids- en organisatiepsycholoog in opleiding. Hoewel hij psychologie studeert, ligt zijn interesse stiekem meer bij de politiek en journalistiek. Wanneer hij niet bezig is met zijn studie of bijbaantje speelt hij het liefst een potje pool met vrienden.

Liz
Auteur

Liz Huisman (21) | Wognum

Liz is tweedejaarsstudente communicatie- en informatiewetenschappen in Amsterdam, maar woont nog lekker thuis! In haar vrije tijd is ze creatief bezig, kookt en bakt ze regelmatig en doet ze leuke dingen met vriendinnen en haar vriend. Ze vindt het heerlijk om te schrijven en is daarom een tekstbureau begonnen: www.zinvolteksten.nl.

Maaike
Auteur

Maaike Baas | Rotterdam

Maaike (18) is eerstejaarsstudent en studeert international communication and media. Het studentenleven is dus nog nieuw, maar naast het permanente geldtekort en de druk om in één jaar haar P te halen, geniet ze volop van alle nieuwe ervaringen. Verder zijn woordgrappen en haar hamster Herman niet weg te denken uit het dagelijks leven van Maaike.

Malou
Auteur

Malou de Jong | Utrecht

Malou de Jong woont in Utrecht en is student Media, Informatie & Communicatie. Ze is regelmatig te vinden in de sportschool maar ondanks dat eet ze het liefst de hele dag pindakaas en andere slechte dingen. Ze houdt ervan om dingen te onderzoeken/uitproberen (met een vleugje sarcasme). Zie ook www.maloudejong.wordpress.com.

Matthijs
Auteur

Matthijs van der Sluijs | Rotterdam

De 23-jarige Matthijs is vierdejaars geneeskundestudent in Rotterdam. Hij heeft zijn middelbareschooltijd in Den Haag doorgelopen en heeft zijn ouderlijk huis vervangen voor een studentenkamer in Rotterdam-West. Tennis, studeren, z’n dispuut en ‘commissies doen’ bij zijn studentenvereniging houden hem gedurende de week bezig. Het studentenleven is supermooi.

Maureen
Auteur

Maureen van Keeken | Utrecht

Derdejaars media en cultuurstudent Maureen (20) is door haar specialisatie op het gebied van televisie altijd wel in voor een avondje ouderwets voor de buis. Op haar studentenkamer in Utrecht moet ze het helaas alleen met Netflix doen, maar met het grote aanbod van romantische komedies is dit zeker een goed alternatief. Als ze dan toch eens op ontdekking uit gaat in de echte wereld heeft ze graag haar camera...

Merel
Auteur

Merel van Baal

Hoi! Ik ben Merel, een 24-jarige student Journalistiek en Nieuwe Media aan de universiteit van Leiden. Ik woon momenteel samen met mijn vriend en onze kat Oskar in het mooie Utrecht. Ben ik niet aan het studeren, dan ga ik graag surfen, foto's maken of stappen met vrienden.

Michael
Auteur

Michael Samson | Rotterdam

Na ruim acht jaar studie kun je Michael (26) een echte langstudeerder noemen. Maar dat betekent niet dat deze pas afgestudeerde student international management het rustiger aan doet, integendeel zelfs. Nu hij er de tijd weer voor heeft, geniet hij nog even met volle teugen van het Rotterdamse studentenleven - voordat het carrièreleven echt gaat beginnen.

Nina
Auteur

Nina Juffermans | Utrecht

Nina Juffermans studeert journalistiek in Utrecht en kan na 4 jaar nog steeds de weg niet vinden in deze stad. Filmen, fotograferen, schrijven en biertjes drinken behoren in het rijtje hobby's. En haar passie voor koffie en baarden is zowel typerend als opmerkelijk te noemen.

Noortje
Auteur

Noortje Hooghiem | Amsterdam

Na een tussenjaar in Engeland en twee studentenjaren in Enschede woont Noortje (20) sinds kort in Amsterdam. Hier doet ze een (nog) uitzichtloze poging tot erachter komen wat ze wil. Loopt op dit moment stage bij een productiebedrijf, maar start binnenkort met een minor Psychologie. Praat graag, luistert nog liever.

Ramon
Auteur

Ramon van Leeuwen | Rotterdam

Rechtstreeks uit de Austerlitze bossen geplukt en afgezet in Rotterdam, waar deze 21-jarige zijn studie bedrijfskunde al drie jaar uitzit. Actief lid op zijn studentenvereniging Het Rotterdamsch Studenten Gezelschap en fervent FC Utrecht-supporter.

Rianne
Auteur

Rianne Pelleboer (27) | Utrecht

Rianne Pelleboer is een journalistiekstudent uit Utrecht en een echte wereldreizigster. Zo reisde ze de afgelopen jaren door grote delen van Azië, Europa en Noord- en Zuid-Amerika. Naast haar studie kookt en danst ze graag en in de vrije uurtjes oefent ze met liefde lastige yogahoudingen zoals de handstand.

Rick
Auteur

Rick Veldman | Groningen

Heehoi! Ik ben Rick, een 24-jarige student sociale geografie & planologie aan de RUG in Groningen. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het tennissen, schrijven en zoek ik regelmatig gezelligheid op met vrienden en bij mijn tennisvereniging.

Rob
Auteur

Rob Werst | Rotterdam

Rob woont en studeert in Rotterdam en is tweedejaars econometrie. In zijn vrije tijd speelt en schrijft hij muziek. Naast studeren en muziek maken is Rob actief lid van Het Rotterdamsch Studenten Gezelschap. Hier doet hij commissiewerk en drinkt hij graag bier met zijn vrienden. Studeren is van alles door elkaar, maar je moet vooral focussen op wat je echt leuk vindt om te doen.

Roosmarijn
Auteur

Roosmarijn Geut (25) | Groningen

Roosmarijn Geut heeft eerst haar studie communicatie afgerond in Zwolle. Onder het motto 'Er gaat niets boven Groningen' was de keuze om door te studeren natuurlijk snel gemaakt. Op dit moment is ze bezig met het afronden van haar master Communicatiekunde en geniet ze volop van haar studentenleven!

Saskia
Auteur

Saskia van Rij (23) | Utrecht

Saskia studeert arts & media management in Utrecht. Ze woont in Vlaardingen en maakt dus dankbaar gebruik van haar studenten-OV. Ze schrijft en fotografeert graag. Saskia werkt achter de bar bij een squashvereniging, maar over squash weet ze niets: sport komt nauwelijks voor in haar woordenboek.

Silvana
Auteur

Silvana de Leeuw | Rotterdam

Silvana (22) is een masterstudente econometrie in Rotterdam. Bij het begin van de studie wilde ze vertrouwd thuis blijven wonen maar al snel werd het studentenleven in Rotterdam te aantrekkelijk. Ze vindt het leuk om nieuwe gerechten te proberen en drinkt daar graag een lekker wijntje bij. Daarnaast houdt ze wel van een spelletje, maar kan dan ook heel competitief worden.