Wie zijn wij?

Studenten.net wordt gemaakt vóór en dóór studenten. De artikelen op onze website worden geschreven door een enthousiast en getalenteerd team. Hieronder vind je onze huidige redacteuren, en wat ze zoal bezig houdt!

Onze Redactie

Anneloes
Auteur

Anneloes Schohaus | Leiden

Anneloes (23) heeft net haar bachelor communicatie in de pocket en in september start ze met de master Journalistiek & Nieuwe Media. Het liefst zit ze de hele dag op een terras, genietend van de zon met een wijntje erbij. Stiekem een Coldplayfan en ze vindt het 12-uur-moment geweldig!

Dana
Auteur

Dana Dikkers (23) | Zwolle

Dana Dikkers is tweedejaarsstudent journalistiek. Al op jonge leeftijd wist ze dat ze iets met schrijven wilde doen, maar radio en tv vindt ze minstens zo leuk. Op Studenten.net vind je elke maand twee artikelen van haar over de meest uiteenlopende onderwerpen!

Danique
Auteur

Danique Hoekstra (23) | Leeuwarden

Hoi, mijn naam is Danique. Ik ben derdejaars journalistiekstudent. Vanuit het hoge noorden verhuisd naar Amsterdam en vanaf januari een half jaar in Barcelona te vinden. Ik leef op koffie en kan absoluut niet zonder.

Iris
Auteur

Iris Koning

De 22-jarige Iris volgt op dit moment de master Tekst en Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam. Naast haar studie werkt ze als communicatieadviseur voor een startup, en geeft ze dansles. Verder houdt ze van reizen, lekker eten, Netflixen en afspreken met vrienden.

Leroy
Auteur

Leroy Koch (24) | Heerlen

Leroy Koch is arbeids- en organisatiepsycholoog in opleiding. Hoewel hij psychologie studeert, ligt zijn interesse stiekem meer bij de politiek en journalistiek. Wanneer hij niet bezig is met zijn studie of bijbaantje speelt hij het liefst een potje pool met vrienden.

Lotte
Auteur

Lotte van Eijnsbergen

Lotte (21) tweedejaars student International Communication Management. Geboren in Rotterdam maar woont nu al 2.5 jaar in Leiden. Het liefst staat ze in de keuken of gaat ze op vakantie. Zou willen dat knuffelen met honden een beroep is.

Maureen
Auteur

Maureen van Keeken | Utrecht

Derdejaars media en cultuurstudent Maureen (20) is door haar specialisatie op het gebied van televisie altijd wel in voor een avondje ouderwets voor de buis. Op haar studentenkamer in Utrecht moet ze het helaas alleen met Netflix doen, maar met het grote aanbod van romantische komedies is dit zeker een goed alternatief. Als ze dan toch eens op ontdekking uit gaat in de echte wereld heeft ze graag haar camera...

Merel
Auteur

Merel van Baal

Hoi! Ik ben Merel, een 24-jarige student Journalistiek en Nieuwe Media aan de universiteit van Leiden. Ik woon momenteel samen met mijn vriend en onze kat Oskar in het mooie Utrecht. Ben ik niet aan het studeren, dan ga ik graag surfen, foto's maken of stappen met vrienden.

Rick
Auteur

Rick Veldman | Groningen

Heehoi! Ik ben Rick, een 24-jarige student sociale geografie & planologie aan de RUG in Groningen. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het tennissen, schrijven en zoek ik regelmatig gezelligheid op met vrienden en bij mijn tennisvereniging.

Susan
Auteur

Susan Nijsten (25) | Boedapest

Susan Nijsten is derdejaars sociologiestudent, geboren en getogen in Groningen. Hoewel ze Groningen leuk vindt, wilde ze ook weleens wat anders zien dan de Martinitoren en studeert nu dan ook een halfjaar in Boedapest. In haar vrije tijd speelt ze tennis en vindt ze het leuk om te koken.