Wie zijn wij?

Studenten.net wordt gemaakt vóór en dóór studenten. De artikelen op onze website worden geschreven door een enthousiast en getalenteerd team. Hieronder vind je onze huidige redacteuren, en wat ze zoal bezig houdt!

Onze Redactie

Amanda
Auteur

Amanda de Vos | Groningen

De 28 jarige Amanda werkt online waar ze maar kan. Naast het schrijven, is haar passie reizen en het vastleggen van bruiloften. Als ultiem doel wil ze tijdens de zomers in Nederland bruiloften vast leggen en de rest van het jaar voornamelijk vanuit het buitenland werken en vloggen.

Ilse
Auteur

Ilse de Tollenaer | Someren

De 21-jarige Ilse is derdejaarsstudente Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met lezen, schrijven, paardrijden en toneel. Ook houdt ze erg van muziek, festivals en afspreken met vrienden.

Sanne
Auteur

Sanne de Bie | Amsterdam

Sanne is een 22 jarige studente International Business and Languages en woont sinds een aantal jaar in haar lievelingsstad, Amsterdam. In haar vrije tijd gaat ze op zoek naar de leukste eettentjes en houdt ze van schrijven en muziek.

Danique
Auteur

Danique Hoekstra (24) | Leeuwarden

Hoi, mijn naam is Danique. Ik ben derdejaars journalistiekstudent. Vanuit het hoge noorden verhuisd naar Amsterdam en vanaf januari een half jaar in Barcelona te vinden. Ik leef op koffie en kan absoluut niet zonder.

Laura
Auteur

Laura Bas | Amsterdam

Hi! Ik ben Laura en ik ben een 22-jarige rechtenstudent uit Amsterdam. Naast studeren, werken en bloggen voor studenten.net houd ik me in mijn vrije tijd bezig met dansen (vaak ook op feestjes), het zoeken naar goedkope vliegtickets en probeer ik de lekkerste eetgelegenheden van Amsterdam uit met mijn vrienden. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in andere culturen, geschiedenis en psychologie. Dit zal je dan ook terugzien in mijn schrijfstijl!

Ruurdtje
Auteur

Ruurdtje Oppedijk | Utrecht

Ruurdtje, 27 jaar, woont in Utrecht waar ze de studie Communicatie- & Informatiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht heeft afgerond. In haar vrije tijd springt ze regelmatig uit vliegtuigen en houdt ze van lezen en schrijven.