Mag ik ff vangen

‘Mag ik ff vangen’ geeft je op ludieke wijze informatie over alles dat met geld te maken heeft. Presentator Bram geeft in deze show, samen met zijn kat, gemakkelijke antwoorden op lastige financiële kwesties. Op vlijmscherpe toon geeft hij tips en trics om simpel heel wat geld te verdienen en te besparen. En dát is natuurlijk mooi meegenomen!


Powered by Rabobank

Scriptie schrijven

Na jarenlang met tentamens en deadlines te moeten dealen, denk je misschien dat je het zwaarste wel gehad hebt. Maar dan komt die ellendige scriptie nog!

Ik ga op kamers

Wonen met huisgenoten is chiller dan ouders die de hele tijd zeuren over je onopgeruimde kamer. Maar hoe regel je het financieel?

Lid van een studentenvereniging

Je gaat studeren en denkt erover na om lid te worden van een studentenvereniging. Je wilt zelfs misschien wel een bestuursjaar doen. Maar, wat kost het eigenlijk om lid te zijn van een vereniging en wat levert het op?

Voor alle nieuwe studenten

Maar wil je jouw studententijd nou niet doorkomen met het claimen van statiegeld voor het avondeten of je ouders moeten smeken om een Lack tafeltje van de Ikea?

Cursus wennen aan werk

Moet je aan de bak, maar ben je zo bang voor werk als een kat voor komkommer? Geen paniek, wij helpen je op weg met onze one minute cursus 'wennen aan werk'.

Er is leven na de stufi! 

Studiefinanciering is hartstikke fijn, maar wat als het ophoudt? Dan zijn er een aantal dingen die je moet regelen. Bram helpt je alvast op weg.

Propedeuse of pro-pe-dui-se

Je hebt je propedeuse gehaald: YES! Maar... Wat kún je nou eigenlijk met je P op zak? Check de video! 

VAKANTIEIEIE! 

In deze aflevering heeft Bram het over de allermooiste periode van het jaar: VAKANTIE! Weet jij al of je op vakantie gaat, gaat werken, of studeren?

Geld lenen 

Mensen met een basisbeurs lenen ongeveer 400 euro per maand, studenten zonder basisbeurs lenen zelfs meer dan zeshonderd euro. Weten waar al dat geld heen gaat? Check de video! 

Aftrekken

Er valt heel wat te winnen uit je aangifte. Wist jij dat je als student gemiddeld zo’n 250 euro terugkrijgt van de Belastingdienst? Moeilijk doen is aangifte doen niet. Het allerbelangrijkste is dat je goed leert aftrekken...