Ontdek de leukste bijbanen in Amsterdam, Utrecht en Leiden

Studenten in Amsterdam, Leiden en Utrecht opgelet!

Op zoek naar een leuke bijbaan bij een bedrijf en collega’s die echt bij jou passen, maar geen zin om uren het internet af te speuren of weer de zoveelste standaard motivatiebrief eruit knallen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Met de nieuwe app .Krew kun je direct zien waar vacatures zijn bij jouw in de buurt en zijn die ellenlange motivatiebrieven en sollicitatiegesprekken verleden tijd!

Oké die bijbaan via een app fixen die ook nog perfect aansluit op jouw persoonlijkheid klinkt wel heel relaxt, hoe werkt dat dan? Nou simpel:

1. Download de app

2. Vul de persoonlijkheidstest in en voeg je beschikbaarheid toe

3. Solliciteer op vacatures in de buurt die bij je passen

4. Chat met potentiële werkgevers

5. Maak een afspraak

6. Start met werken!

Download nu
Download nu


.Krew werk. Vandaag!


.Krew is altijd in de buurt. In je zak namelijk. Ontdek bijbanen bij jou in de buurt die aansluiten op jouw studie, vrije tijd en ervaring, maar nog belangrijker dan dat vinden we jouw persoonlijkheid. Werk, op jouw manier. Ontdek het zelf en download de – uiteraard gratis -app om meteen aan de slag te kunnen. Waar werk jij vandaag?
Krew persoonlijkheid

Wij geloven meer in jou als persoon dan in je cv


Een goedgevuld cv en een berg ervaring is leuk, maar jij bent leuker. Bij .Krew staat jouw persoonlijkheid daarom centraal. Dit omdat bij een bijbaan een leuke persoonlijkheid en goede sociale skills vaak meer waard dan dat certificaat academische vaardigheden of die afgeronde cursus statistiek. Los van het feit dat je die als student waarschijnlijk ook (nog) niet hebt. Vul daarom de persoonlijkheidstest, beschikbaarheid en andere relevante info toe aan je profiel en krijg zo alleen maar vacatures die bij jouw persoonlijkheid passen.
Krew werk vandaag


Direct contact via de chat


Een halve middag uittrekken voor een sollicitatiegesprek dat vanaf minuut één gedoemd is om te mislukken is dankzij .Krew verleden tijd. Zie je een leuke bijbaan voorbij komen? Kom dan direct in contact met je potentiële werkgever via de gemakkelijke chatfunctie. Praat met elkaar om zo te kijken wat jullie voor elkaar kunnen betekenen. Klikt het? Maak een afspraak en start zo snel met werken!
Krew persoonlijkheid

.Krew werk. Vandaag!
Download nu
Download nu