De helden van Studenten.net!
Let us introduce to you: de helden van Studenten.net! Vier studenten die in een compleet andere levensfase zitten, maar één ding gemeen hebben: ze leggen alles vast voor jou. Volg ze in hun studentenleven en daarbuiten!

Twee keer per week posten zij een nieuwe video of korte blog. Wie ga jij volgen? Anniek, die net eindexamen heeft gedaan, Willem, die met volle teugen geniet van het studentenleven in Utrecht, Kenza die druk bezig is met sporten en gezondheid of Rick die binnenkort gaat afstuderen?

Willem
Hoi! Mijn naam is Willem, eerstejaarsstudent aan de School voor Journalistiek in Utrecht en 22 jaar oud. Ik woon in een chaotisch studentenhuis met supersympathieke eindbazen. Daarnaast ben ik zwaar social media verslaafd en doe ik af en toe een gamepje.

Video | 6 tips voor een meesterlijke elevator pitch

5 kledingfouten die je niet mag maken tijdens je sollicitatie

Fouten die eerstejaars maken bij het doen van boodschappen

Hoe houd je gemakkelijk de lesstof bij?

Video | De 5 mooiste plekjes van Kreta

Anniek
Hoi! Ik ben Anniek, een 17-jarig meisje dat nu in VWO6  zit, en dol is op schrijven en fotograferen. En oh, eigenlijk op nog veel meer: bijvoorbeeld op schilderen, healthy (en wat minder healthy) receptjes uitproberen, en fashion. Op deze pagina geef ik je een kijkje in mijn leven!

Video | Zo arm ga ik worden van studeren

Video | Dé test: hoe goed is deze tas? Met een AUTO eroverheen rijden!

Video | 8 tips voor het vinden van een kamer

3 nadelen van meteen op kamers gaan

Video | Super makkelijk en snel: couscoussalade

Kenza
Hi! Mijn naam is Kenza, 20 jaar en ik studeer aan de Hogeschool voor Journalistiek in Utrecht. Naast mijn opleiding ben ik bezig met een gezondere leefstijl, jullie zullen daar dan ook veel over lezen/zien. Verder ben ik te vinden met mijn vriendinnen en klasgenoten. Enjoy!

Transformation Tuesday!

Mijn geluksmomentjes tijdens een barbecue

Mijn 6 favo ingrediënten

LAATSTE LESDAG!

Handschoenen en een winterjas?!

Rick
Heehoi! Ik ben Rick, een 24-jarige student sociale geografie & planologie aan de RUG in Groningen. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het tennissen, schrijven en zoek ik regelmatig gezelligheid op met vrienden en bij mijn tennisvereniging. Via deze pagina kunnen jullie een kijkje nemen in mijn leven als student!

De 5 ergste dingen die kunnen gebeuren tijdens de tentamenperiode

Zo leer je mensen kennen in een nieuwe studentenstad

Video | Dit moet je niet doen bij een sollicitatiegesprek

3 apps om je geld mee te beheren

Video | 5 grappige manieren om het best dronken te worden