Witbier

Een typisch zomerbiertje. Het is wat lichter dan de meeste pilsners en dus heerlijk om ook onder de warmtelampen op het terras van te genieten. 

 

Mojito

Deze heerlijke limoen-munt cocktail is natuurlijk alom bekend. Door z’n ingrediënten is het een heerlijke cocktails, mits goed gemaakt, om ook in de regenachtige herfst van te genieten. Om hem nóg lekkerder te maken, kun je ook voor de aardbeien of frambozen variant gaan!

 

Chouffe Soleil

Hoewel de gewone Chouffe altijd wat zwaar is, is deze zomerse variant heerlijk en een stuk lichter. Zoals de naam al zegt, is het een lekker drankje voor in de zon, maar wedden dat het met regen ook nog prima smaakt?

 

De komkommer gin-tonic

Een gewone gin-tonic is wat droog en wrang als je er niet van houdt. Als je er echter wat komkommer en/of munt aan toevoegt is het al gauw een heerlijk verfrissende cocktail Veel barretjes houden het echter bij de standaard gin-tonic, maar zo nu en dan staat ook deze variant op de kaart!

 

Ice tea green

Dit is voor mezelf eigenlijk het enige aan frisdrank dat ik drink, maar ik vind het altijd nog véél lekkerder op warme dagen. Als ik niet kan of wil drinken, ga ik dan ook meestal voor deze heerlijke ijsthee.

 

Aperol Spritz

Dit verfrissende fruitdrankje is een lekker verfrissend alternatief als je op het terras zit. In tegenstelling tot de meeste drankjes van dit kaliber komt het meestal ook nog in een redelijke portie. 

 

Hugo

Als Hugo goed wordt geserveerd (met ijs, limoen en munt) is het een heerlijk drankje op een warme dag. Meestal steel ik ook wel een slokje als iemand aan mijn tafel er eentje bestelt.