Wij deden met een grote groep van ongeveer 60 man een kroegentocht langs de horeca van Struisenburg. En dat begon meteen goed: zelfs met zo’n grote groep hoefden we niet lang te wachten bij het halen van de muntjes. Lekker toch!

 

Voordat de escalatie kan beginnen

De avond begon bij Café ’t Fust. De ideale start voor een kroegentocht, als iedereen nog niet zoveel gedronken heeft. Dit is een mooie gelegenheid om even lekker een paar drankjes achter de kiezen te krijgen voordat de escalatie kan beginnen. Hier hebben ze dan ook een mooi terras voor. De sfeer was erg goed, we werden snel bediend en het was ook gewoon lekker bier.

Toen was het tijd voor Sorbonne. Het was er al redelijk druk, terwijl het nog redelijk vroeg op de avond was. Gelukkig maar, want dat maakte het alleen maar gezelliger. Samen met de vriendelijke mensen en de leuke dj was dit dus een goede stop voor onze kroegentocht! 

Maar de naam zegt het al: bij een kroegentocht kun je niet te lang bij één kroegentocht blijven hangen. Op naar Coconuts! Een goed vervolg van een nu al mooie avond. De sfeer werd alleen maar beter door de volle zaal en de leuke muziek. Als het dansen of de muziek je allemaal even te veel werd, kon je makkelijk naar buiten om daar even rustig bij te komen op het terras op het mooie Stadhuisplein. 

 

Onbeperkt bier tot diep in de nacht

Als afsluiter zijn we naar Café het Plein gegaan. Hier hadden we de mogelijkheid om voor 15 euro onbeperkt bier te drinken tot 3 uur ‘s nachts. Dit is zeker een aanrader om te doen, de sfeer en de muziek zijn er sowieso al goed – maar zoals vaak: met onbeperkt bier wordt het alleen maar leuker. 

Van alle kroegentochten die ik ooit heb gedaan, was deze het beste in elkaar gezet. Het begon rustig, maar had een goede opbouw naar een wilde en schitterende avond. De service was ook erg goed. Je kunt elke week op donderdagavond meedoen, dus als je een keer de kans krijgt is dit echt een aanrader. Dit artikel is geschreven in samenwerking met Struisenburg.