lege kom
Dinsdag, woensdag en donderdag had ik in totaal 5 examens gemaakt, en poe: dat merkte ik wel aan mijn energiepeil. Vrijdag sliep ik dan ook lekker uit (voor mijn doen) en ontbeet ik in bed. Ik dacht er pas aan een foto van mijn ontbijtje te maken toen ik het al op had :)
anniek
Een lekker chilloutfitje aan en geen make-up op. Oftewel: mijn look voor een leerdagje.
plant
Het was nog wel een beetje grauw buiten helaas.
koffie
’s Ochtends heb ik van een uurtje of 9 tot 12 geleerd voor mijn laatste twee examens! Stiekem was ik best trots dat het lukte, want toen ik wakker werd had ik er alles behalve zin in.
lunch
 
Lekker lunchen met een restje bami + een tijdschrift + YouTube!
biologie leren
Na mijn lunch (en een hoop getreuzel en geklets) ging ik weer verder met leren. Biologie, om precies te zijn. En oh, DE tip als jij ook nog moet leren voor je biologie-examen dinsdag: kijk de YouTubefilmpjes van NGBiologie! Ondanks dat de gast die het opneemt een beetje smakt in de microfoon (iewh!) zijn de filmpjes wel echt héél goed! Ik heb vrijdag gewoon de halve dag zijn filmpjes gekeken, een super ontspannen manier van leren.
photoshop
 
Tussendoor heb ik nog even wat foto’s ge-edit voor mijn eigen blog en voor artikeltjes voor op Studenten.net.
borduren
‘Wát moet Anniek nou weer in een borduurgarenwinkel?’ denk je misschien als ik je vertel dat ik daar vrijdag langs ben geweest. Nou, of je het gelooft of niet mag je zelf weten, maar ik heb ontdekt dat borduren supertof en ontspannend kan zijn, en dat je er hele leuke dingen mee kan maken! Ik ben nu bezig met een soort borduurprojectje, en als het af is zal ik je meer laten zien :)
oven
Voor het avondeten maakte mijn moeder een hele lekkere spinazietaart, YUM.
Na het eten heb ik vooral lekker rustig aangedaan. Lees: afgesproken met een vriendin, ijs gegeten, filmpjes gekeken, en gezocht op internet naar een nieuwe telefoon. Hier heb ik alleen geen foto’s meer van :)

Ik hoop dat je het leuk  vond om een dagje mee te kijken!
 

Meer van Anniek

Meer van de andere Helden