1. Iets groter dan 3 vierkante meter

Kijk, mijn kamer hoeft echt geen 40 m² te zijn. Maar van die dierenhokken van 3 m² waar zeg maar alleen een bed + jijzelf in past, dat lijkt me ook niet echt heel fijn…

2. Fijne huisgenoten

Het hangt er per soort kamer natuurlijk vanaf in wat voor soort omgeving je terecht komt, en hoeveel je met je huisgenoten te maken krijgt. Maar stel ik zit in een studentenhuis met bijvoorbeeld een gemeenschappelijke woonkamer, dan is het toch wel fijn als je het een beetje met je huisgenootjes kan vinden!

3. Een beetje centraal

Amsterdam is een behoorlijk grote stad. Ik hoop dan ook dat ik een kamer kan vinden die redelijk centraal ligt, en waarbij ik niet eerst nog 3 kwartier moet fietsen naar de uni :)

4. Betaalbaar?

Of het mogelijk is: ik weet het niet. Maar als het kan, zou ik de kosten van mijn toekomstige kamer het liefst enigszins betaalbaar willen houden. Lenen ga ik sowieso wel denk ik, maar het zou fijn zijn als die lening zo laag mogelijk blijft!

5. ‘Verbouwingsvrijheid’ 

De laatste paar weken heb ik al onwijs veel leuke ideetjes opgedaan voor de inrichting van mijn studentenkamer. #overenthousiast
Toffe kasten om zelf te maken, leuke kleurtjes op de muur, véél planten… Ik hoop dat ik in mijn toekomstige kamer wel de vrijheid heb om wat te mogen veranderen!


Zo, en nu eerst maar eens afwachten wanneer die studentenkamer er ook daadwerkelijk komt. Soms loop ik qua plannen en ideeën iets te hard van stapel geloof ik :)

 

Meer van Anniek

Meer van de andere Helden