Ga logeren in de stad

Meestal betaal je extra geld als je in de gymzaal of bij een studentenhuis gaat logeren tijdens de introductieweek. Maar als je niet in je studiestad woont, is heen-en-weer reizen met het ov waarschijnlijk duurder. En vaak krijg je er ook nog eens een prima anti-katerontbijtje bij!

Gebruik maken van kortingsbonnen

Gooi niet meteen dat tasje met reclametroep weg dat je aan de begin van de intro krijgt. Vaak zitten hier namelijk kortingsbonnen voor kroegen en restaurants in. Haal je introgroep over om lekker cheap te gaan eten ’s avonds en je bespaart weer een paar euro!

Je niet elke avond te pletter zuipen

Niets is verplicht. Als je helemaal geen alcohol drinkt, heb je zeker weten een goedkope intro. Maar drink je wel: je hoeft niet elke avond stomdronken thuis te komen om een leuke avond te hebben. Scheelt je ook nog eens flink wat biergeld!


Graai je stufi bij elkaar!

Doe mee met onze actie ‘Graai je stufi bij elkaar!’ Wij staan als Studenten.net op dertien intro’s door het hele land met een cashmachine. Train je geld-graai-skills maar vast, want voor je het weet trek je 200 euro uit de machine! Check hier of en wanneer we op jouw intro staan.
 
Wil jij een snel overzicht van jouw inkomsten en uitgaven? Vul dan de Vergelijk je Rijk-calculator in!