anniek blog vroeger

Zo zag mijn allereerste blog eruit, haha! #ROZE

3,5 jaar geleden

September 2012. Ik was 14 jaar en een fanatieke bloglezer. Ik zat net in een nieuwe klas en kende nog helemaal niemand. Spannend vond ik het.

Nadat ik na een paar dagen voorzichtig wat nieuwe vriendinnen had gemaakt, kwam ik erachter dat ik niet de enige was die Beautygloss, Beautylab, Misslipgloss en Veracamilla of eigenlijk: zo ongeveer alle grote Nederlandse beautyblogs, volgde. Er waren meer meiden in mijn klas die fan waren van dat blogwereldje, yay! Op die manier hadden we meteen een soort gemeenschappelijke interesse als basis voor een vriendschap :)

Ongeveer een maand na die eerste kennismaking met mijn klasgenootjes, zat ik samen met een nieuwe vriendin achter een laptopje een account aan te maken op Wordpress. Binnen een paar uur hadden we onze eigen website aangemaakt, en in de weken daarna begonnen we dolenthousiast met het maken van veels te onderbelichte foto’s en amateuristische tekstjes. Als ik al die artikelen van toen teruglees lig ik helemaal dubbel, haha!

Inmiddels zijn we zo’n 3,5 jaar verder, is de vriendin gestopt met bloggen, is de website overgeplaatst naar een ander adres, en is de kwaliteit van mijn blog een stuk beter. Kom, ik laat ‘m je zien!

glowofbeauty

 

glowofbeauty 2

 

glowofbeauty 3

 

glowofbeauty 4

De foto’s hierboven geven je een kleine impressie van hoe mijn blog eruit ziet, en waar ik over schrijf. Om het even kort samen te vatten: ik vind het vooral tof om op mijn blog te schrijven over fashion, en lekker veel van mijn eigen outfits aan jullie te laten zien. Ook recepten en persoonlijke stukjes komen vaak voorbij. Ik plaats meestal zo’n vier artikelen per week!

Omdat mijn blog een best grote rol in mijn leven speelt vond ik het tof om jullie hier ook even kort iets over te vertellen! En nu heb ik natuurlijk wel een paar screenshots laten zien, maar je kunt mijn blog natuurlijk veel beter in het echt aanschouwen :) Hier kan je ‘m vinden: www.glowofbeauty.nl.

Ik hoop dat je het leuk vond om dit kleine ‘how it all started’-verhaaltje te lezen! Als je nog vragen hebt: stel ze gerust in de comments!

 

Meer van Anniek