Miley Cyrus

Dit type ondergaat een ware transformatie. Van schattig, stil en introvert wordt deze persoon een aandachtsgeile, tonguitstekende schreeuwlelijk. In het dagelijks leven de brave Hannah Montana, maar met een paar borrels op een twerkende, blowende, halfnaakte Miley – terror –Cyrus. Check vooral de day after Instragram voor interessante 18+ foto’s.

Lana Del Rey

De Lana Del Rey verandert na haar eerste glas wijn in een emotioneel, instabiel en sentimenteel wrak. Typerend voor Lana is dat ze heel de avond loopt te janken omdat ze door ‘Charlotte’ in de steek is gelaten en als je de dag erna vraagt hoe het met ‘Charlotte’ is ze zegt geen ‘Charlotte’ te kennen. Janken om het janken dus. Op een goede avond drinken filosofeert ze er graag op los en probeert ze de zin van ons bestaan te ontrafelen.

Dave Roelvink

Onder invloed van alcohol raakt dit type zijn laatste restje verantwoordelijkheidsgevoel en intellectualiteit kwijt. De Dave Roelvink lijdt daarnaast na de nodige drankjes spontaan aan kleptomanie, heeft constant ruzie met iedereen en breekt de nodige glazen. De politie is daarom absoluut geen onbekende van hem. Ook wordt er door dit alter ego graag misbruik gemaakt van de Lana Del Rey’s op deze wereld, bij voorkeur zonder kleren in een jacuzzi.

Meester Frank Visser

Alcohol verbroedert en dat geldt zeker voor de rijdende rechters a.k.a. Meester Frank Vissers onder ons. Dit alter ego voelt zich bij alles en iedereen betrokken, lost elk conflict rechtvaardig op en staat als eerste klaar met een kots-emmertje. Hoe meer drank, hoe erger het wordt; aan het eind van de avond staat de Frank van jullie vriendengroep als een ware scheidsrechter tussen random ruziënde mensen op straat te bemiddelen.

Kanye West

Dit alter ego roept zichzelf na een paar biertjes spontaan uit tot de geweldigste persoon ter wereld en denkt over alles en iedereen macht te kunnen uitoefenen. Het is voor Kanye en zijn grootheidswaanzin ondenkbaar dat hij een club niet binnenkomt, een lekker ding van het ander geslacht geen interesse heeft of iemand weigert voor hem op te staan.

Gwyneth Paltrow

Alcohol is de poel des verderf en de grootst vijand van het lichaam. Wanneer dit type – dat normaal gesproken op biologische meuk leeft - dan toch een keer mee op stap gaat en een drankje drinkt, heb je geen idee of hij/zij dronken is omdat deze persoon altijd angstaanjagend ‘in control’ is. Ook is de Gwyneth Paltrow altijd als eerst naar huis en zal je nooit betrappen op een late night snack in de Mac.
Beeld: Pixabay/saragraphika