Alsof het zo heeft moeten zijn; de sneeuw ligt centimeters dik op onze daken, precies op de dag dat het zevende seizoen van Game of Thrones ("Winter is here") op DVD uitkomt! Om dit te vieren mogen wij driemaal een pakketje weggeven van de DVD, samen met de officiële Game of Thrones Cluedo-set! Kijk hier hoe je kunt winnen!

 

Helaas kunnen we niet aan iedereen die mooie prijzen uitdelen, maar we kunnen jullie wel allemaal voorzien van wat gouden kijktips voor de komende koude avonden! Hieronder een overzichtje van 5 zeer binge-worthy series die je niet op Netflix vindt.

 

1. Penoza

Op dit moment de meest spannende misdaadserie van Nederland over een familie wiens leven zich vooral afspeelt in de onderwereld. Is te zien op Nederland 1 maar ook te bestellen als dvd-box en dat is handig, want dan kan je gewoon lekker doorkijken zonder iets te doen.

 

 

2. Grey’s Anatomy

Wie van ons kent de knappe arts McDreamy nou niet? Beter nieuws: je kan nu uren achter elkaar naar hem kijken! Have fun!

 

 

3. The Walking Dead

Voor veel fans van deze populaire zombieserie was het even schrikken toen Netflix alle seizoenen van de serie verwijderde, maar niet getreurd! Je kunt je favoriete afleveringen gewoon kijken met een dvd-box.

 

 

4. How I Met Your Mother

Nog zo’n serie die lange tijd gewoon te bingewatchen was via Netflix maar een maand geleden bruut werd verwijderd. De serie telt 208 afleveringen dus dat zijn heel wat dvd-boxen die je in huis moet halen, maar dan weet je ook zeker dat je je niet gaat vervelen!

 

5. Game of Thrones

Oke, als we deze serie voor je moeten gaan samenvatten heb je letterlijk onder een steen geleefd. Het is van de spannendste, meest succesvolle series OOIT. Op tv te zien op HBO maar ook gewoon hier op Studenten.net te winnen!

Wil jij kans maken op het nieuwste seizoen van Game of Thrones op DVD én de Game of Thrones Cluedo-set? Klik hier om mee te doen aan onze winactie!

 

Game of Thrones S7 DVD 2D

 

Header foto: Unsplash