Hij komt, hij komt! De lieve geile Sint (ehh goede Sint!). Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is een poes! Sexy Mother Fucker is terug, en hoe! Op 5 december zal de beste house-party van Nederland haar stomende stoomboot laten varen langs 2 geweldige locaties; Club NOA te Leeuwarden en The Challenge 2.0 te Hoofddorp!

Sexy Mother Fucker gaat opnieuw tekeer in Club NOA
Na de vorige editie is het wel duidelijk waarom ook de Sint zijn verjaardag het liefst viert in de mooiste en beste club van Nederland, met het beste feest van Nederland! En alsof dat niet genoeg is, delen we ook nog kadootjes uit in de vorm van de beste dj’s / mc’s van Nederland.

Nou goed, een kleine terugblik op het debuut in Club NOA. Het was compleet uitverkocht, de entertainment was te gek en alle bezoekers gingen helemaal uit hun bol. Niet te vergeten, de Essential Artists Lucky Charmes, Jaz von D, Nicky Romero en Seductive maakten er een magische avond van. Dat belooft veel goeds voor de volgende editie op 5 december.

Op Sinterklaasavond gaat Sexy Mother Fucker er weer tegenaan. Daarvoor heeft de goedheiligman weer een aantal vaardige pieten aan zijn zijde die er achter de draaitafels doen waar ze goed in zijn. De eerste is niemand minder dan wonderboy Hardwell die sinds dit jaar ook in het buitenland als een grote meneer wordt gezien. Dan zijn er ook nog de Afro Bro’s, het duo dat dit jaar een stormachtige ontwikkeling heeft doorgemaakt.
Lucky Charmes mag natuurlijk ook niet ontbreken. Met zijn remix van Robin S heeft hij op de valreep van dit jaar (samen met Tony Verdult) nog even een kneiter van een dansvloerklapper te pakken.

Maar er is meer, want er wordt op de deur geklopt! Hard geklopt, zacht geklopt, wie zal dat zijn? Nou, laat dat zachte geklop maar achterwege, want er wordt serieus hard aan de deur geklopt van Club Noa door de opkomende talenten van Sexy Mother Fucker! Eigenlijk mogen we ze geen talenten meer noemen, want deze boys zijn serieus bezig om de Nederlandse house-scene te veroveren! We hebben het natuurlijk over de Rowel Sinester, Alvaro, JoeySuki en MC D-Jay, tijdens de vorige edities van Sexy Mother Fucker hebben deze helden al laten zien waarom zij wederom een plek verdient hebben op deze volgende editie! Norman Suares on the Persussion en debutant
Funky Ro maken de line up compleet! Make some noise for these boys!!

Zijn we al klaar? Nou nee, want Sexy Mother Fucker zou Sexy Mother Fucker niet zijn als er geen Sexy aspect aan deze avond zou zitten. We zullen er niet teveel over los laten nog, maar onthoud maar goed; wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is een poes! Miaaaaaauw…!

Bekijk alle info in de http://www.clubjudge.com/index.php?k=agenda&i=36690.