"Ik woon tijdelijk op kamers in Amsterdam voor mijn stage. In het weekend ga ik terug naar Leeuwarden, en dan neem ik heel wat spullen mee! De kleren zijn niet om thuis-thuis te wassen. Dat vind ik onzin, ik kan zelf ook wel wassen. Maar ik heb minstens de helft van mijn kleren nog thuis liggen en die wil ik thuis en op stage kunnen dragen. Dus neem ik iedere week iets anders mee van Amsterdam naar huis. Nu zijn dat twee shirts en daar neem ik dan weer een trui voor mee terug.


"Mijn agenda zit altijd in mijn tas. Ik vind het echt niet fijn als ik die vergeet. Ik schrijf er altijd alles in. Het is een Moleskine agenda met zachte kaft. Ik heb hem bijna anderhalf jaar gebruikt en hij loopt tot december, maar ik heb al een nieuwe gekocht voor 2017. Je moet er altijd snel bij zijn met Moleskine. Ze zijn altijd uitverkocht rond september en januari.

Danique_3091

"Op dit moment lees ik het eerste deel van Harry Potter. Dat boek heb ik laatst in Londen gekocht. Ik heb alle films echt vaak gezien, maar nog nooit één van die boeken ook maar aangeraakt. Dat werd dus wel eens tijd en hij is echt heel leuk!


"Ik kan absoluut niet zonder mijn mp4. Ik kreeg dat ding met kerst in 2008. Hij is al zo vaak gevallen, daardoor missen er ook allemaal stukjes uit, maar hij leeft nog steeds. Dit ding is echt geweldig. Hij kan 48 uur mee, werkt superfijn en ik vind het ook handiger dan muziek op mijn mobiel. Hij is een echt oldskool, maar daarom ik vind hem zo tof!"

 

Win Daniques tas!

Wil jij net zo'n tas hebben als Danique? Dat kan! Klik hier om kans te maken.

 

Dit artikel is een samenwerking met Ortlieb. Check ook de Facebookpagina