"Deze spullen heb ik eigenlijk altijd mee. Soms een krant of een boek in plaats van een magazine, maar ik ben nu een heel dik boek aan het lezen dat nogal zwaar is.


"Ik heb bijna altijd een schetsboek op A3-formaat mee. Dat gebruik ik voor ideeën - ik studeer advertising aan de Willem de Kooning academie. Het is op zich al superfijn dat mijn schetsboek in de tas past, maar dat de tas waterdicht is, is helemaal goed. Zo gaan mijn schetsen niet kapot als het regent.

tas gino inhoud2

"Het notitieboek is voor als ik onderweg inspiratie krijg, of om gedachten in op te schrijven. Ik ga vaak naar musea en galeries om rust en inspiratie te vinden. Het houdt me creatief. Op school hebben we geen vakken, maar hebben we elk kwartaal een ander project met bijbehorende lessen. Op dit moment heb ik een sjaal ontwikkeld die hartkloppingen omzet in rustgevende vibraties, zodat je in een moment van ‘waanzin’ weer contact met je lichaam kan maken. 


"Ik ben nu op weg naar school, want ik moet over drie dagen een commercial inleveren. Gelukkig is mijn school tot 22:00 uur open, ik moet nog wel wat werk verzetten!"

 

Win Gino's tas!

Wil jij net zo'n tas hebben als Gino? Dat kan! Klik hier om kans te maken.

Dit artikel is een samenwerking met Ortlieb. Bekijk hun Facebookpagina voor meer inspiratie!