Waar heb je op HMSHost gewerkt en hoelang werk je al bij HMSHost?"Ik ben begonnen op de afdeling Color. Dat is een kleine store voor de douane. Ik heb daar voor ongeveer 4 jaar met heel veel plezier gewerkt. Toen mijn leidinggevende voor een andere afdeling achter de douane ging werken, afdeling Deli E/F, heeft ze gevraagd of ik met haar mee wilde gaan. Ik heb daar ‘ja’ op gezegd omdat ik het wel leuk vond om eens in een andere omgeving te werken. Nu werk ik hier alweer 2 jaar.Ik ben begonnen toen ik ‘Creatieve Communicatie’ studeerde, maar ben op dit moment al afgestudeerd. Ik wil alleen nog graag een nieuwe studie doen, vandaar dat ik hier nog steeds als flex-medewerker aan de slag ben."

Hoe ben je aan dit baantje gekomen?"Ik was op zoek naar een baan in een kledingwinkel of in de horeca op Schiphol. Toen vond ik op het internet de vacatures bij HMSHost en heb gesolliciteerd, ben uitgenodigd voor een gesprek en ben aangenomen!"Wat maakt werken op Schiphol anders dan werken op een ‘normale’ plaats?"Schiphol is gewoon cool. Het is net een klein dorp. Je ontmoet er zoveel mensen. Naast het personeel dat op Schiphol werkt, dat je dagelijks tegenkomt, zoals de beveiligingsmedewerkers of grondstewards, ontmoet je ook veel passagiers. Ik heb al zo`n grote stapel met kaartjes van mensen die bij mij aan de bar zijn komen staan. Met een aantal mail ik nog wel eens. Zo heb ik iemand uit New York ontmoet hier op Schiphol. Aangezien het rustig was, heb ik daar een tijd mee staan praten. Ik vertelde hem dat ik graag een keer naar NY toe wilde en eigenlijk daar wilde gaan wonen. Hij bood me direct een logeeradres aan! Zo heb ik wel meer contacten opgedaan uit allerlei verschillende continenten en landen. Ook krijg ik nog wel eens een mail van iemand die in de reclame zit. Aangezien ik ben afgestudeerd voor ‘Creatieve Communicatie’ vraagt hij mij wel eens om advies! Dat is erg leuk!"

Wat is het leukste wat je ooit hebt meegemaakt?"Het ontmoeten van zoveel verschillende mensen en natuurlijk ook idolen, zoals Robin Thicke en Joe."Maak je ook wel eens vervelende dingen mee?"Je hebt wel eens vervelende mensen, die het bloed onder je nagels kunnen houden. Maar daar moet je tegen kunnen en mee om kunnen gaan, dan valt het allemaal wel mee?"Als je morgen je koffers kon pakken, waar ging je dan naartoe?"New York! Is druk, levendig…zoals ik ben!"Wat maakt deze bijbaan zo geschikt voor studenten?"Het is het ideale studentenbaantje! Een supercontract met flex-contract. Je kunt werken wanneer je wilt. Het is een diverse baan, maar ook de hele omgeving is divers.De tijden zijn ideaal om naast je studie nog te kunnen werken. Bijvoorbeeld voor je college of na je college.Er zijn heel veel doorgroeimogelijkheden. Dus als je wat wilt bereiken, kan dat!"

Heb jij ook interesse in een flexibele horeca bijbaan op schiphol? Kijk dan voor meer informatie en om te solliciteren op [link:14483]