Ontbijt

Dit is echt superbelangrijk! Vroeger kon ik ’s ochtends nooit eten maar ik heb dat een beetje aangeleerd nu, het is echt iets wat tussen je oren zit. Ik ontbijt soms met Brinta en soms yoghurt met fruit erin. De ene keer eet ik yoghurt met aardbei en de andere keer banaan. Het verschilt heel erg en het ligt er maar net aan wat er in huis is en waar ik zin in heb. 

Kenza yoghurt banaan

Tussendoortje 

Als tussendoortje neem ik altijd een stuk fruit, welk fruit verschilt ook heel erg. Daarnaast ben ik ook allergisch voor heel veel fruitsoorten.. 

Lunch 

Mijn lunch zijn twee lichtgewicht crackers met alleen kipfilet. Soms wissel ik het af met magere vleeswaren maar de laatste tijd ben ik niet zo into vlees. 

Tussendoortje twee

Dat zijn rijstwafels met pindakaas. De laatste tijd eet ik eigenlijk crackers van LU omdat ik soms zelfs rijstwafels even niet kan eten! 

Avondeten 

Mijn avondeten is heel VEEL groente, mager vlees en een portie pasta/aardappels/rijst. Ik hou echt heel erg van vis en laatst heb ik de lekkerste kreeft gegeten! 

Kenza uiteten garnalen

Is het moeilijk om uit eten te gaan? Soms. Ik ga weleens uit eten en dan moet ik echt kijken wat ik kies of ik stuur een appje naar mijn voedingscoach! 

Night snack

Na het eten, rond een uur of acht, eet ik nog twee Snack-A-Jacks of magere kwark. Maar dit doe ik niet altijd. Soms omdat ik laat eet of vol zit, en dan heb ik geen zin meer om te eten. 

Ik neem sinds mijn dieet altijd eten mee naar school, het scheelt echt zóveel geld. Daarnaast houdt mijn moeder ook rekening met mij, meestal maakt ze iets speciaals of kookt ze het anders voor me. Dat vind ik echt superfijn. Soms maak ik mijn eigen eten als ik later thuis ben of moet werken, dus het verschilt. 

Kenza water limoen

Tip: water

WATER. Echt water daar kan ik geen genoeg van krijgen, soms is een sapje lekker maar mijn voorkeur is altijd water. Het hoeft niet per se saai te zijn, je kan ook spa rood nemen of een citroen/limoen persen in je water. Zelfs schijfjes komkommer is lekker door je water! 

 

Meer van Kenza

Meer van de andere Helden