Je kunt niet meer gratis lui zijn

Na college nog even de stad in… De keuze tussen lopen of twee haltes met de metro was niet zo moeilijk. Nu je ervoor moet betalen, wordt die keuze misschien iets lastiger. 

 

Natregenen op de fiets

Wanneer het regent… Pak jij natuurlijk meteen de bus! Of wacht: de tijd dat je gratis en voor niets droog op je bestemming aan kwam is voorbij. Dan toch maar een suf regenpak aandoen om een paar euro te besparen? 

 

Korting in het weekend

In het weekend naar je ouders, naar een andere stad of een tof feest? Tijdens je studententijd hoef je je rekening daar niet echt voor te checken: met die 40% korting in het weekend reisde je heel Nederland door. 

 

Switchen wanneer jij wilde

Tijdens je studie kon je, als je dat beter uitkwam, van je weekend-ov een week-ov maken en andersom. Dat was ideaal tijdens je stage, waarvoor je moest reizen. Maar nu je afgestudeerd bent, valt er helemaal niets meer te kiezen. Je moet gewoon al-tijd betalen.  

 

Samenreiskorting

Familie-uitje aan het plannen of een weekendje weg met vrienden? Met die samenreiskorting was dat zo geregeld. Konden jullie dat bespaarde geld in een luxer appartementje steken. Nu kost dat toch allemaal nét wat meer geld.

 

NS heeft een cadeautje voor je

Gelukkig hoef je niet zielig in een hoekje te gaan zitten huilen nu je geen studenten-OV meer hebt. Lever je studenten-OV in, dan krijg van NS een cadeautje: het eerste jaar een gratis Dal voordeelabonnement waarmee je met 40% korting in de daluren reist én anderen mee kunt nemen met Samenreiskorting.