1. Eerstejaars uitchecken

Het allerleukste aan het meemaken van de introductieweek als ouderejaars is natuurlijk het uitchecken van het nieuwe vlees in de kuip. Voer ze dronken, lach ze uit wanneer ze domme opdrachten moeten uitvoeren of wees lief en vertel ze de ins en outs van jouw stad. Jij als ervaren student bent namelijk een stuk beter bekend met het studentenleven en kunt deze informatie delen, sharing is caring!

 

2. Vermaak

Tijdens de intro is er de gehele week van alles te doen in de stad. Er worden vaak evenementen georganiseerd die gratis zijn en gratis dingen zijn bij elke student natuurlijk wel welkom. Bezoek overdag en in de avond een gratis evenement en duik ’s nachts de kroeg in. Dankzij alle aankomende studenten is het hartstikke druk in de stad en daarmee ook in de kroegen, zo is er elke avond wel een leuk feest te vinden om een zwoele zomernacht mee door te komen.

 

3. Nostalgie

Ook leuk om te doen tijdens de introweek; spreek af met het groepje waarmee jij samen hebt meegedaan aan de introductieweek. Ga samen weer de stad in, lach na om alle dronken herinneringen aan jullie intro en voel je voor eventjes weer een onbezorgde eerstejaars die nog geen weet heeft van scriptiestress, het behalen van je BSA, het zoeken van een stage of moeten vechten voor in plek in de overvolle UB.

 

4. Begeleider worden

Wil je de introweek helemaal van dichtbij meemaken, meld je dan aan als begeleider van een introgroepje. Neem als een echte papa of mama de eerstejaars onder je hoede en zorg dat je ze goed opvoedt. Het is dan namelijk jouw taak om ervoor te zorgen dat ze na de intro elke kroeg in de stad zelfstandig weten te vinden en zich ontpoppen tot een echte, volwaardige student.

 

5. Dronken worden

Het is zomer, je hebt vakantie en wilt wat. De introductieweek is voor veel studenten zoals carnaval voor Brabanders is; een legitiem excuus om een week lang veel meer te feesten en te drinken dan goed voor je is. Grijp deze kans en gebruik de introductieweek als reden om dagenlang achtereen te feesten!