via GIPHY

18.30 uur

Vrouwen: De avond wordt ingeluid door gezellig samen te borrelen en te eten. Dit gebeurt bij een van de vriendinnen thuis en iedereen neemt wat te drinken mee. Voordat iedereen van huis vertrekt is er al druk geappt over wat er die avond aangetrokken moet worden. Uiteindelijk worden er alsnog hele garderobes meegesjouwd zodat er later op de avond altijd nog van jurkje gewisseld kan worden.

Mannen:

20.00 uur

Vrouwen: De wijntjes beginnen in te slaan en de gesprekken worden luidruchtiger en intiemer. Er wordt geproost op het leven en besproken wie of wat er die avond geregeld gaat worden. 

via GIPHY

Mannen: -

21.00 uur

Vrouwen: Shit, na vijf wijn moet je nog met make-up aan de slag. Tips en tricks worden uitgewisseld en de definitieve kledingkeuzes worden gemaakt.   

via GIPHY

Mannen: -

22.30 uur

Vrouwen: Nu jullie helemaal on fleek zijn is het tijd om de spieren los te maken. Op oude hitjes wordt er door de kamer gedanst en tegelijkertijd vloeien de shotjes wodka rijkelijk.

via GIPHY

00.00 uur

Vrouwen: Aangekomen bij de club vervolgen jullie de preparty door al dansend een weg door de menigte te banen. Party all night long! Van dat geregel komt overigens weinig terecht omdat na een uur vriendin A te dronken blijkt, vriendin B honger heeft en vriendin C besloten heeft à la minute naar bed te willen.

via GIPHY

Mannen: Onder het genot van wat bier wordt besproken waar jullie vanavond naartoe gaan. En dan gaan jullie.