Scharrels en Schuim is aangesloten bij DinnerDinsdag, wat betekent dat je er met je StudentenPakket van Rabobank Rotterdam voor € 3,50 een hoofdgerecht kunt eten (op dinsdag, uiteraard).

Picknicktafels in alle formaten

Scharrels en Schuim onderscheidt zich van andere cafeetjes en restaurantjes door de picknicktafels buiten. Ze staan er in alle formaten, zodat je gemakkelijk met acht man buiten kunt zitten, maar ook lekker knus met je date kunt eten. En ja: toen wij er gingen eten, was het heerlijk weer, en zaten we dus lekker buiten. De sfeer was er erg relaxed. Op elke tafel stond een klein plantje en met het zonnetje in ons gezicht was het een heerlijk plekje om te eten. 

Eten wat de pot schaft

Als je voor DinnerDinsdag bij Scharrels en Schuim gaat eten, eet je ‘wat de pot schaft’. In ons geval een wrap gevuld met gegrilde kippendijen, sla, barbecuesaus en lekkere frietjes. Hoewel het jammer is dat je niet kunt kiezen, maakte dat bij dit hoofdgerecht totaal niet uit. De kip was supermals, de saus paste er goed bij – en bonus: het bier stond koud op ons te wachten. 

rsg dinner dinsdag scharrels en schuim

In no time

Een groot pluspunt was het snelle eten. Gelijk toen ik kwam aanlopen, kwam er iemand naar me toe of ik wilde eten en waar ik wilde zitten. Ik mocht zelf een plekje uitzoeken en een paar minuten later kwam er iemand om ons drinken op te nemen. Ook het eten stond binnen no time voor onze neus. Het personeel was erg vriendelijk en maakte tussendoor een grapje over het eten. 

PS Onze excuses voor de halve wrap op de foto, we waren al zo erg aan het genieten dat we even vergaten er een fotootje van te maken!

 


Lees meer over DinnerDinsdag op de website.
 

 

Rotterdam_SW_Banner_large