Als je een StudentenPakket bij Rabobank Rotterdam afsluit, krijg je 12 DinnerDinsdag-muntjes. Hiermee kun je voor € 3,50 uit eten bij verschillende restaurants.

Toen ik bij O’Pazzo ging eten, was het best lekker weer. We konden dus buiten zitten. Hoewel het restaurant dicht bij het drukke Blaak is, merk je hier niets van als je op het terras zit. Pluspunt! 

Italiaanse sfeer in de wc’s 

Verder proberen ze erg een Italiaanse sfeer te maken in het restaurant. Gek en verrassend genoeg is dit het meest te merken bij het gaan naar de wc’s. Je hoort hier een soort muziek die ik alleen kon plaatsen als christelijk of middeleeuws en dit geeft in combinatie met de bakstenen muren en de christelijke tonen een erg Italiaanse indruk.

RSG Dinner dinsdag opazzo 2

Ik had voor het eerst eens zin in een vegetarische pizza (ik had de nacht ervoor ergens al kapsalon gegeten) dus werd mijn keuze de Pizza Regina Bufalina. Dit is zoals je kan zien op de eerste foto een pizza met mozzarella, buffelmozzarella, verse basilicum en verse tomaten.

Een echte aanrader

Het was echt een goede pizza en de korst was ook echt superlekker. Ik heb er soms zo'n hekel aan als die korst zo keihard is, maar daar was hier gelukkig geen sprake van. Verder was de bediening erg snel en vriendelijk. Een echte aanrader.

€ 3,50 voor zo’n lekkere pizza? Ik zeg: goedgekeurd!

 
Lees meer over DinnerDinsdag op de website.
 

 

Rotterdam_SW_Banner_large