Encore Bar Grill  is aangesloten bij DinnerDinsdag, wat betekent dat je er met je StudentenPakket van Rabobank Rotterdam voor € 3,50 een hoofdgerecht kunt eten (op dinsdag, uiteraard).

De keuken in kijken

Nadat we vriendelijk ontvangen waren konden we plaats nemen in een hele comfortabele zithoek, wat voor een ontspannen sfeer zorgde. Wat ik zelf heel leuk vond waren de speciale tappunten achter de bar, die een authentiek ontwerp hadden, met name die van Kornuit. Ook kan je er als klant in de keuken kijken; het is heel erg leuk om te zien hoe het keukenpersoneel met zorg al het eten bereid. Het eten werd niet op borden geserveerd, maar op houten planken, wat een extra toevoeging gaf aan de sfeer. 

Lekkere afwisseling: mac and cheese

Naast de kippendijfilet had ik mac and cheese met een salade. Normaal gesproken bestel ik bij een restaurant standaard frites bij mijn gerecht, maar de mac and cheese was een leuke afwisseling. Hij was erg lekker en het was leuk om zo’n studentikoos gerecht geserveerd te zien in een restaurant.  

Zomers tintje

Ieder van ons kreeg ook een andere saus, zodat we lekker konden variëren en proeven. Nu kan ik dan ook zeggen dat jalapeñomayonaise prima smaakt bij kippendijfilet! De kip had een lekkere rokerige smaak, alsof hij net van de barbecue af kwam. Ondanks het slechte weer buiten was er ergens dus nog een zomers tintje! 

Al met al was het een hele leuke ervaring om te eten bij Encore Bar Grill, en zal dit in de toekomst zeker nog een keer doen! Enne, een nieuw doel: de volgende keer dat ik mac and cheese ga koken, wil ik hem net zo lekker krijgen!

 
Lees meer over DinnerDinsdag op de website.
 

 

Rotterdam_SW_Banner_large