Als je een StudentenPakket bij Rabobank Rotterdam afsluit, krijg je 12 DinnerDinsdag-muntjes. Hiermee kun je voor € 3,50 uit eten bij verschillende restaurants.

Dit restaurant is een onderdeel van Roodkapje, een kunstplatform dat creativiteit steunt en stimuleert. Dit was ook terug te zien in de creatieve manier van het interieur. Waar anderen gasten neerploften op een grote rode bank aan de muur, zaten wij op vrolijk gekleurde stoelen in een gedeelte vlak bij de keuken. Aan de ene kant was de muur een en al spiegel, en daar tegenover stond de burgerspecial op de muur.

Biologische burgers

Na ons drankje besteld te hebben gingen we de kaart eens goed bekijken. Ik koos voor de o’love burger, met onder andere Goudse kaas, olijven, tomaat, rucola en natuurlijk mocht de burger zelf niet ontbreken! Deze was biologisch, wat toch fijn is om te weten als je ergens gaat eten. 

RSG Dinner Dinsdag Burgertrut

Veel lekkere ingrediënten

De burger zelf werd geserveerd op een wit bolletje en een prikker om alles bij elkaar te houden, door de vele ingrediënten was dit ook zeker nodig! De smaken bij elkaar waren heel erg lekker en de burger was goed mals. Het was voor mij geen realistische optie om in één keer een goede hap van de burger te nemen, aangezien de burger erg groot was. Een burger vulde prima en de honger die ik had was goed gestild. 

Het was erg bijzonder om in een restaurant te eten met zo’n artistieke inrichting, het was een echte toevoeging aan de hele ervaring en ik zal zeker nog een keer terugkomen om de andere burgers ook te proberen!

 
Lees meer over DinnerDinsdag op de website.
 

 

Rotterdam_SW_Banner_large