Op dinsdagavond kon ik namelijk weer Dinner Dinsdag-muntjes gebruiken waardoor je heerlijk kan eten voor € 3,50 bij verschillende restaurants in Rotterdam. Deze muntjes krijg je als je een StudentenPakket bij Rabobank Rotterdam afsluit.

Iets waar je mij altijd blij mee kan maken is echt een keer een goede burger met van alles erop en eraan. Sinds ik op kamers zit, eet ik nogal vaak pasta omdat dat lekker makkelijk is. Vandaar dat de keuze afgelopen dinsdag voor de burgers viel. Nadat we even hadden gekeken op de websites van de restaurants die meedoen om te kijken waar we burgers konden eten, viel de keuze voor de Burger Club. De eerste indruk was meteen goed doordat ze echt een mooie website hebben naar mijn mening. Verder zagen we ook meteen dat ze dit jaar een prijs hebben gewonnen voor de beste burger van Rotterdam 2016. De kans om hier een burger te gaan eten, konden we natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan.

rsg dinner dinsdag burger club


Knus en licht

Eenmaal aangekomen, zag het er ook nog eens heel gezellig uit. Ik hou altijd wel van die restaurants die lekker licht zijn met een aankleding waar veel lichte houtkleuren in terug te vinden zijn. Naast de plekken binnen, hadden ze ook buiten nog een leuk terrasje met een paar plekjes. De zaak was niet heel groot maar had daardoor wel een hele knusse sfeer.

Met Dinner Dinsdag krijg je de classic burger van de menukaart. Dit is de basisburger met gekarameliseerde ui, sla, tomaat, augurk en barbecuesaus. Uiteraard was het ook mogelijk een vegetarische burger te bestellen die The Dutch Weed Burger wordt genoemd. 

burger club rotterdam hamburgers


Zelf toppings kiezen

Het leuke in deze burgertent is dat ze een lange lijst met toppings hebben die je zelf toe kan voegen aan elke burger. Zo kan je verschillende soorten kaas en groenten toevoegen aan je burger, maar je kan ook een ander sausje erbij nemen. Ik heb mijn burger uitgebreid met Irish cheddar en pancetta omdat voor mij geen enkele burger compleet is zonder kaas en opgebakken spek. Deze burger was echt heerlijk, lekker veel vlees en vol belegd op een heerlijk broodje.

Daarnaast hadden we ook nog frietjes besteld, die echt verrassend lekker waren. Normaal horen frietjes er gewoon een beetje bij en is het wel lekker, maar deze waren echt heel goed. Qua formaat waren het Franse frietjes maar dan extra krokant. Ook hadden ze meerdere sausjes die je erbij kon bestellen en ik kan de wasabi mayonaise zeker aanraden!

Kortom: Burger Club was een goede plek om onze Dinner Dinsdag-muntjes uit te geven!

rsg dinner dinsdag burger club

 

 
Lees meer over DinnerDinsdag op de website.
 

 

Rotterdam_SW_Banner_large