Als je een StudentenPakket bij Rabobank Rotterdam afsluit, krijg je 12 DinnerDinsdag-muntjes. Hiermee kun je voor € 3,50 uit eten bij verschillende restaurants.
Deze keer ben ik met een groepje naar Plan C gegaan.

Plan C is een tentje in de Oude Haven waar ik zelf eerlijk gezegd nog nooit van had gehoord. Het pand bestaat uit een restaurant dat iets hoger ligt, en een club in de kelder. Het restaurant heeft vooral een bijzondere indeling. Het is namelijk een soort U-vorm en in het midden van de U kun je door ramen naar beneden kijken naar de club. Uiteraard is buiten ook nog een mooi terras, want waarom heb je anders een tentje in de Oude Haven?

Vandaag konden we met de DinnerDinsdag-actie kiezen tussen een schnitzel en fish & chips. Ook kon er eventueel nog een vegetarische optie besteld worden. Ik koos voor de fish & chips en heb zeker geen spijt gehad van mijn keuze! Deze gerechten werden op planken geserveerd waar onder andere een emmertje friet op stond. Bij de fish & chips kregen we een lekker sausje voor bij de vis maar de mayo voor de dikke frieten ontbrak uiteraard ook niet.

RSG dinner dinsdag plan c 2

 

Naast dat we heerlijk gegeten hebben bij Plan C, was het ook leuk om het totaal af te rekenen bedrag op het bonnetje te zien staan toen we gingen afrekenen!

Lees meer over DinnerDinsdag op de website.

 

 

Rotterdam_SW_Banner_large