Chocola

Prijs: €9,45
Waar: Chocstar

Welke vrouw houdt nou niet van chocolade? Helemaal als de chocolade aangepast is op haar smaak. Bij Chocstar kun je zelf chocola customizen met allerlei toppings, zoals walnoten, cranberries en zelfs smarties. Succes gegarandeerd!

 

iCrayon touchpen

Prijs: €9,90
Waar: online, via Gadgethouse.nl

icrayon

Is je vriendin verslaafd aan haar iPhone of heeft je moeder te dikke vingers voor haar iPad? Geef deze touchpen in de vorm van een waskrijtje cadeau. Het is gemakkelijk en ziet er ook nog grappig uit!

 

Geurglazen

Prijs: wisselend, van €2,89 tot €7,99
Waar: online, via Van kaars tot servet

Vrouwen houden van gezelligheid. En een kamer maak je gezellig met (onder andere) kaarsen. Met deze geurglazen creëer je niet alleen sfeer, maar krijg je ook nog eens een lekkere geur in huis. Dit kan ook een leuke toevoeging op je hoofdcadeau zijn.Telefoonhoesje

Prijs: €8,95
Waar: online, via Uniekhoesje.nl

hoesje

Hier kan je superveel hoesjes vinden voor een lage prijs. Moet je inkopen doen voor een meisjes-meisje? Dan kun je natuurlijk gaan voor een rozer dan roze telefoonhoesje of één met een paar leuke katten. Er is in ieder geval keus genoeg.Flying tiger

Prijs: zo gek je het wilt maken
Waar: de filialen of online, via Flying-Tiger.nl

Voor wie ‘m nog niet kent: de geweldige Scandinavische hebbedingetjeswinkel die nu in steeds meer delen van Nederland te vinden is, biedt de uitkomst voor al je cadeauproblemen. Allerlei accessoires met snorren, leuke hartjesgadgets, maar ook praktische huis- tuin en keukenspullen in de gekste kleuren, vormen en patronen die je kunt bedenken. Perfect om hier iets te kopen voor de feestdagen, want alle artikelen hebben allemaal een budgetprijsje.

 

Diner voor twee

Prijs: met gemak onder de tien euro
Waar: thuis, met bijvoorbeeld dit recept van de Allerhande

pompoenrunder

Geen zin om de drukte in de stad op te zoeken of om überhaupt een cadeau te zoeken? Verzorg dan zelf een uitgebreid diner, dat kan makkelijk onder de tien euro. Soep vooraf, een hoofdgerecht en een toetje. Het lijkt duur, maar je kunt het zelf cheap houden. Kookbijbel der studenten, Allerhande, biedt je tientallen, misschien zelfs honderden, goede budgetideeën. Ook dit gemakkelijke, maar oh zo heerlijke recept, waarbij succes op een avond koken gegarandeerd is.

 

Herinneringenlijstje

Prijs: hoe groter de lijst, des te groter de prijs
Waar: onder andere bij Xenos of Action

Simpel, maar wel erg fijn voor aan de wand: zoek een aantal foto’s waar je goede, leuke of romantische herinneringen aan hebt en stop deze beelden in een grote verzamellijst als een soort collage. Deze lijstjes zijn vaak best goedkoop te scoren bij de Action of Xenos. Meer tijd of in een creatieve bui? Ook leuk: koop verschillende lijstjes in allerlei vormen, maten en/of kleuren – Action is dan de beste winkel om ze te kopen – en stop hier de foto’s in. Hang vervolgens de lijstjes op als een grote collage bij degene die je cadeautje krijgt.

 

Letters

Prijs: €1,79
Waar: Xenos

letters

Beeld: Chrismaholic

Bijna overal te koop voor een leuk prijsje: houten, plastic of kartonnen letters of cijfers. Spel er iets liefs of simpels mee dat bij haar past of dat bij jullie beiden past en geef dit cadeau. Voor de creatievelingen onder ons: je kunt de letters natuurlijk verven of versieren, om het nog persoonlijker te maken.

 

Coverbeeld: Pixabay