Mannen zijn best wel lastig om voor te shoppen en aangezien de decembermaand al duur genoeg is, vind je hier vijf cadeautips onder de 10 euro voor mannen.

 

Drank

Een paar speciaalbiertjes, een fles wijn, wat miniaturen sterk of gewoon een krat bier. Drank is altijd een goede uitkomst. December is een feestmaand, feestjes is drank en daarom is het geven van een alcoholische versnapering hét perfecte cadeau voor de feestdagen.

Tenzij je het natuurlijk voor een geheelonthouder koopt, maar je snapt zelf natuurlijk ook wel dat dit uiterst onhandig is. Misschien kun je hem juist blij maken met een bierspatel, zodat hij het bier van zijn vrienden kan openmaken als ze daar zelf te lam voor zijn.

De bierspatel koop je hier. Ideeën voor een drankpakket vind je bijvoorbeeld bij Gall & Gall, met onder andere whisky.

bierspatel

 

Cadeaubon

Geen zin om urenlang de stad door te lopen op zoek naar een goed cadeau? Maak het jezelf dan gemakkelijk door een cadeaubon naar keuze te geven. Je voetbalgekke broertje maak je blij met een Voetbalcadeaucard terwijl er voor je nerdy huisgenoot een boekenbon kan worden gehaald. Misschien minder leuk om te geven, maar des te leuker om te krijgen.

Tijdschrift

De Voetbal International, Quest, Men’s Health, Playboy, Panorama of de Donald Duck; voor elk soort man is er wel een passend tijdschrift te koop. Daarnaast zijn de meeste tijdschriften niet duurder dan 10 euro en daarom een erg budgetproof cadeau voor de feestdagen. Heb je wat meer te besteden, dan kun je ook een proefabonnement cadeau doen.

 

Kleding

Ook kleding doet het goed onder de kerstboom en hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij de Primark of H&M scoor je zo voor minder dan 10 euro een goed T-shirt. Daarnaast kun je nooit genoeg sokken of boxers hebben en zijn ook handschoenen en sjaals goed te gebruiken met dit koude weer.

Toffe mannenkleding vind je onder andere bij Jack&Jones en Pull&Bear.

kersttruih&m

Beeld: H&M

 

Gadgets

De meeste mannen worden erg blij van gadgets, dus hoe moeilijk kan het zijn om voor zo’n man een cadeau te vinden? Zo doen een nieuw telefoonhoesje, geheugenkaart, USB-stick, speakers of oordopjes het vast goed onder de kerstboom.

Gadgets vind je in veel winkels, maar probeer het eens bij MediaMarkt of Bax-shop.nl.

 

Dat december een dure maand is weten we allemaal inmiddels wel. Mocht je daarom aan het eind van de maand geen geld meer over hebben voor het kopen van cadeaus, dan kun je altijd met een DIY-geschenk aan komen. Of shop via Stufi van Studenten.net en krijg korting op je aankoopbedrag!