pruimen plukken donderdag

Pruimen plukken

Nadat ik in 2011 in de vakantie met een vriendin een paar nachtjes had gelogeerd op een camping - die zo dicht in de buurt van onze huizen waren dat onze ouders ons er wel durfden achter te laten – vroeg de boer ons of we in de zomer wilden helpen met pruimen plukken. Dit werd mijn aller-, allereerste bijbaantje ooit!

 

folders bezorgen donderdag

Folderwijk

Direct na die zomer op de boerderij, nam ik het folderwijkje van mijn broer over. Dat was op zich best leuk. Vooral als het lekker weer was, en als ik december de deuren langs mocht om fooitjes op te halen :) Toen op een gegeven moment mijn salaris omlaag ging en ik gewoon helemaal zat was van het klusje zelf én die nare fietstassen, ben ik er, na drie jaar bezorgen, mee gestopt.

albert heijn hoedje zaterdag

“Hallo, mag ik u iets lekkers aanbieden?”

Mensen die de hele schaal met hapjes leegvraten of een hele preek afstaken over het feit dat die niet-biologische kaas écht niet goed voor je is… Ik heb heel wat gekke voorvallen meegemaakt als proeverijenmeisje in de Albert Heijn! Ik begon daar toen ik 15 was met hapjes maken en uitdelen.
Later, toen ik 16 was, ging ik bij de broodafdeling van de AH werken, wat best wel leuk was. In deze tijd heb ik echt geleerd om met een team van allerlei hele verschillende mensen samen te werken, waar ik nu nog steeds veel aan heb!

oppassen

Oppassen

Uhm ja. Dat doet praktisch elk meisje tussen de 15 en de 20 toch?

schoonmaken

 

Schoonmaken 

Guys, schoonmaken is echt een van de CHILLSTE bijbaantjes ever. Twee jaar geleden ben ik begonnen bij de nagelsalon van mijn overbuurvrouw, en nog steeds kom ik daar bijna elke week langs. Gewoon lekker een muziekje aan, de dweilstok als microfoon gebruiken, en GO! :D

Welke bijbaantjes heb jij allemaal gehad vroeger?

 

Meer van Anniek

Meer van de andere Helden