Studenten in Amsterdam mogen wederom een dansje doen! Kon je al gebruik maken van The Student Hotel in Amsterdam West: op vrijdag 15 april opent deze place to be ook haar deuren in Amsterdam city. En om deze opening groots te vieren staat er een opvallend evenement op de planning…

Bed Talks

The Student Hotel Amsterdam City trapt af met een bijzonder event, namelijk Bed Talks op vrijdag 15 april. Met de ondertitel ‘Europe’s Free Thinking Event of The Year’, is Bed Talks een 12-uur durend festival waar alles draait om inspiratie, out of the box denken en het vormen van nieuwe discoursen – geïnspireerd door John Lennon en Yoko Ono’s Bed-In (waarvan de eerste editie 47 jaar geleden in Amsterdam plaatsvond) en Ted Talks, de wereldwijde incubator van ideeën. Het leukste van dit event? Het is helemaal gratis! Check daarom vooral even de website van Bed Talks of het event op Facebook!

Wie wat te vieren heeft, trakteert!

Om te vieren dat The Student Hotel City haar deuren opent, mogen wij voor vrijdag 15 april één overnachting met ontbijt, inclusief entree tot het openingsevent Bed Talks, weggeven! Kans maken op deze toffe prijs? Daar hoef je dus echt bijna he-le-maal niks voor te doen! Met een reactie onder deze post op Facebook loot je automatisch mee!

20150114_KR_Student_Hotel_5.9.1 SG MS-292 v2

De student-watte? 

Foei! Ben jij een van de weinige studenten die nog niet weet wat The Student Hotel is? Dan mis je wat! Dit is namelijk dé plek waar je als student in stijl kunt wonen en gebruik kunt maken van luxe faciliteiten die je in het doorsnee studentenhuis dus echt niet tegenkomt! Naast studenten komen er ook toeristen, zakenreizigers en young professionals om ruimtes te delen, te connecten en elkaar te inspireren. Het nieuwe hotel in stad heeft 571 kamers, is volledig gestript en gerenoveerd om eigentijdse, design-savvy en high-end hotelfaciliteiten te combineren met kwalitatieve short- en long-stay faciliteiten. Je vervelen is er absoluut niet bij: er worden doorlopend evenementen georganiseerd om gasten en studenten samen te brengen.