De Commuter Daypack

De tassen kunnen behoorlijk wat gewicht dragen en er past ook behoorlijk veel in. Het nadeel daarvan is dat sommige tassen daardoor wel erg groot zijn. “Ik kan de tas helemaal uitvouwen en als ik dan in college zit, is hij eigenlijk te hoog om er snel wat uit te pakken,” zegt Dennis.

Hij vindt hem wel ontzettend handig voor boodschappen. “Omdat hij dus zo hoog is, past alles er in. Meestal moet je wel iets in je hand houden, maar nu kan je bijvoorbeeld het brood gewoon bovenin doen en de tas dichtvouwen of zelfs open laten.”

Dennis_2920

Het oog wil ook wat en deze tas kreeg meerdere complimenten. “Ik zou hem zelf niet zo snel uitkiezen omdat je er al gauw overheen kijkt in de winkel, maar toen ik hem had, waren vrienden en familie echt positief”, vertelt Sanne.

Sanne_3143

"Meerdere mensen vroegen waar ik die tas vandaan had en zeiden dat ze hem echt heel cool vinden. En dat vind ik zelf ook, ik ga hem zeker blijven gebruiken!"

Deze tas winnen? Klik hier!

 

De Reporter Bag

Maar niet iedereen was even positief. Pim vond het uiterlijk van zijn reporterbag niet zo spannend. “De vorm en kleur zijn een beetje saai. Het mag van mij wel wat uitgesprokener.”

Pim_3063

 

Jan vindt het uiterlijk juist wel leuk: "Hij is net even wat anders dan de meeste schoudertassen. Hij is best klein, maar ideaal als je een paar dingen meeneemt. Als je wel veel meeneemt, snijdt de voor het fietsen band in je buik. Verder vind ik de tas wel leuk."

Pim kreeg zijn laptop er nét niet in met hoes, terwijl hij dat toch handig zou vinden. "Dus als je je laptop dagelijks nodig hebt, zou je beter de grotere variant van 17 liter kunnen kiezen."

Jan moest even wennen aan het robuuste karakter van de tas. “Je moet echt lomp veel kracht zetten om de rits dicht te krijgen, maar dan zit hij ook goed dicht en dat geeft een veilig gevoel.”

Deze tas winnen? Klik hier!

 

De Velocity Design

Jacobien gebruikt haar tas voornamelijk voor stage of als ze een weekend naar haar vriend gaat in het zuiden. "Al mijn spullen passen erin en hij is ook nog waterdicht. Mijn vorige tas was dat niet en ik merkte toch dat dat onhandig was. Als je hem dan even naast je fiets neerzet, of per ongeluk in een plas, dan is alles nat. Dat is met deze tas gelukkig niet zo.”

Jacobien_3305

"Het is best een sportieve tas die wel je identiteit laat spreken. Dat vind ik niet zo erg, want in het ziekenhuis waar ik stage loop, is dat een stuk beter dan een handtas."

Maar als ze op vrijdagavond nog wat gaat doen, denkt ze er wel over na of ze voor deze tas gaat. "Als ik met mijn hakjes in een jurkje sta met die tas, dan past dat niet helemaal. Wat dat betreft is het wel een tas voor wat stoerdere mensen."

Deze tas winnen? Klik hier!

 

De Light Pack

Gino pakte zijn parachutetas (zoals hij die noemt) in het begin voorzichtig op. “Hij lijkt heel fragiel, maar dat is hij totaal niet, hij is echt stevig. Als de tas op je rug zit, heb je helemaal niet het gevoel dat je veel bij je hebt, omdat hij zo licht is. Hij zit echt heerlijk.” 

Julliette vergat zelfs een keer dat ze de tas omhad. “Ik stootte een keer in de Etos van alles om, omdat ik een stap naar achter zette. Ik voelde de tas gewoon niet op mijn rug. Op zich heel fijn, maar het was wel gênant.”

Gino_2998

Het enige minpuntje dat Gino kon ontdekken is de zachte onderkant. “Als je er een laptop in hebt, kan je hem niet heel hard neerzetten. Maar daar is de tas misschien ook niet helemaal voor bedoeld. Het is een ideale dagtas, en omdat er zoveel in past is hij ook heel handig voor weekendjes weg of voor vakantie.”

Dat is Juliette helemaal met hem eens: "Ik ga hem heel veel gebruiken op reis." Ze noemt als grootste pluspunt van de tas de waterdichtheid. "Elke keer als ik op de fiets door de regen moet, hoef ik niet bang te zijn dat mijn spullen nat worden."

Deze tas winnen? Klik hier!

 

De duffle bag

Danique vindt vooral de grootte fijn: "Eigenlijk alles past erin! Daarnaast zou je hem ook op je rug kunnen dragen. Voor mij persoonlijk is hij daarvoor net iets te groot, maar het is wel superhandig dat het kan.” 

Danique_3134

De waterdichtheid is een groot pluspunt. "Met deze tas hoef ik me geen zorgen te maken over natte spullen en dat is echt heel fijn. Mijn spullen voor de hele week zitten erin, dus ook mijn laptop, opladers en kleren. Het is echt ideaal dat je je geen zorgen hoeft te maken als je door de regen loopt."

Deze tas winnen? Klik hier!

 

 

Dit artikel is een samenwerking met Ortlieb. Check ook de Facebook-pagina!