Enige tijd geleden spraken wij gigolo Jaxx, een 39-jarige “professionele minnaar” die zijn diensten online aanbiedt. Hij vertelde ons interessante verhalen over zijn werk en klanten. Studenten.net wijdt de komende maand een artikelenreeks aan dit interview. Vandaag een gesprekje over de speciaalste avontuurtjes die Jaxx zich kan herinneren.

 

Nou Jaxx, ik val maar met de deur in huis: kun je mij vertellen wat jou een goede gigolo maakt?

“Ik heb veel ervaring; ik ben lief; ik ben enorm goed in bed; ik ben charmant; ik ben supergezellig; ik ben een ideale gesprekspartner – moet ik nog verder gaan?”

Nee, ik denk dat het beeld geschetst is. En levert je dit veel klanten op?

“Ja, maar ik vind wel dat er ruimte is voor meer. In drukke periodes heb ik nu zo’n 3 tot 5 klanten per week. Daarvan zijn er ook een aantal echt vaste klanten. Al kan het in rustige periodes zomaar voorkomen dat ik er maar 2 in een maand heb. Die afwisseling houdt het ook wel spannend.”

Kun je je speciale klanten of ervaringen herinneren?

“Er zijn er twee die me meteen te binnen schieten, om uiteenlopende redenen. De eerste klant die me bij is gebleven was een soort droomklant. Het was een studente die net een vriendje had. Ze was bang dat hij op haar zou afknappen als ze niet goed kon pijpen, dus wilde ze het van mij leren. Toen hebben we een date van 2,5 uur afgesproken, en daarin heb ik haar alles geleerd over pijpen en heeft ze ruimschoots op mij kunnen oefenen. Het meest bijzondere was dat er verder ook niets gebeurde; ze hield zelf haar kleren aan.”

En de andere?

“De andere was een psychologe die ik een tijdje als vaste klant had. Ze was alles behalve gelukkig getrouwd, dus ik zag haar elke week op haar kantoor en soms in een hotel. Ik zeg psychologe, maar de grap is dus dat ze een relatietherapeute was. Ze wilde mij eigenlijk aanraden aan stellen die relatieproblemen hadden, maar dat heeft ze uiteindelijk volgens mij niet gedaan.”

Krijg je ook wel eens echt gekke verzoeknummers?

“O god ja, zo vaak. Waar je dan aan moet denken? Dingen met dieren, drugs… Doe ik absoluut niet hoor. Een beetje 50 shades kan wel, als er maar geen naalden, bloed of extreme pijn aan te pas komt. Maar een beetje vastbinden, blinddoeken en teasen maakt het spannend, toch? En als mensen dan de tepelklemmen en zweepjes van stal willen halen, moet dat kunnen wat mij betreft…

Goed, je bent nu 39, veel ervaring opgedaan -

“Veel ervaring, zeg dat wel. Ik denk dat ik nu wel één van de meest ervaren minnaars van het land ben.”

Ik geloof je meteen. Maar wat blijft er dan nog over? Wat wil je echt nog een keer meemaken?

“Lijkt mij gaaf om een keer door een groepje vriendinnen geboekt te worden die mij willen delen. Geen trio – been there, done that – maar een groter groepje dames. Ik weet zeker dat ik dat wel aankan en dat ik ze allemaal de tijd van hun leven kan geven.”

 

Meer info over Jaxx?