Er was al veel te doen op het gebied van games op deze site, en nu vind je hier ook de games van Spelpunt: leuke spellen die je direct op elke computer met een internetverbinding kunt spelen.

Wat heb je nodig?Om deze spellen te kunnen spelen heb je helemaal niets nodig, behalve een computer met internetverbinding. Natuurlijk is een muis wel handig, en je keyboard komt ook goed van pas als je wilt chatten.

Hoe te spelen?Eerst ga je naar de pagina met de [link:12060]. Vervolgens verschijnt een venster waarin je kunt kiezen voor registratie, zodat je op je eigen naam kunt spelen. Zonder registratie speel je als 'gast’. Als gast ga je direct naar de spellen, maar let op: je scores worden dan niet opgeslagen, en je bent natuurlijk niet herkenbaar voor vrienden die ook spelen. Kies je voor ‘registreren’, dan worden je scores wel opgeslagen, en kun je tevens van je gespeelde games statistieken en dergelijke opvragen.

De spellenEr is een flink aantal leuke games beschikbaar: WebPool, WebDarts, Klaverjassen, Hartenjagen, Backgammon, Schaken, Reversi en WebQuiz. Deze spellen zijn allemaal multiplayer. Het leuke van multiplayer games is dat je ze altijd tegen een menselijke tegenstander speelt, wat spannender is dan tegen een computer (waartegen je overigens wel kunt oefenen). Webtris en AlienAttack zijn singleplayer remakes van bekende klassiekers. Hierbij worden uiteraard highscores bijgehouden, dus je kunt proberen steeds beter scoren dan je vrienden.

VIPAls je bijvoorbeeld ook de icoontjes in de chat wilt gebruiken, of een spel wilt starten bij WebPool, dan moet je VIP worden. Wil je ook de volle spelkamers in? Word dan SuperVIP!Voor een overzicht van alle voordelen kun je op de ‘word vip’ button klikken.

Let the games begin! Klik: [link:12060]