Do it the dirty way!

De simpelste en bekendste manier om jouw verboden voorraadje mee naar binnen te smokkelen is ook meteen de meest vieze: stop het weg in je ondergoed. Geen beveiliger die daar durft rond te graaien. En wat stellen die paar druppels lichaamssap die wellicht op jouw partypakket terecht komen, nou voor versus een onvergetelijke avond?

Started from the bottom

Toegeven: dit is misschien ook niet meteen de meest frisse manier, maar toch net wat minder ranzig dan de optie hierboven. Stop jouw stash weg tussen je tenen, trek je sokken aan en gaan! Geen organisatie die het in z’n hoofd haalt om alle bezoekers bij de ingang te vragen om eerst even de sokjes en de schoentjes uit te doen.

Big hair, don’t care

Een stuk hygiënischer dan de bovenstaande opties, maar wel met de vereiste dat je lang haar hebt. Maak jezelf partyproof met een supertof kapsel waarin je toevallig ook jouw verboden middelen in verstopt! Zo is een hoge knot, die je met behulp van een haardonut maakt, niet alleen heel fancy, maar ook ideaal om iets in weg te stoppen.

'Hulpmiddelen'

Vind je het maar niks om dat ‘iets’ wat eigenlijk niet mee mag op – of in – je lichaam te verstoppen? Gebruik dan externe hulpmiddelen en verstop het daarin, dan kun jij wanneer je gepakt wordt nog altijd net doen of die items niet van jou, maar de persoon die achter je in de rij staat zijn! Zo kun je op Aliexpress heel wat creatieve smokkelgadgets scoren, wat denk je van een klok, boek, lippenstift of steen met een geheime ruimte? Of een pillendoosje in de vorm van een batterij of aansteker? Dan rest je alleen nog een creatief verhaal te bedenken op de vraag van de beveiliger die wil weten waarom jij graag samen met je steen of boek naar binnen wilt...

Wil jij gratis feesten?

Je ziet het geld gewoon wegstromen na een tof feest. Gelukkig is er nu iets vets waarmee jij gratis naar feestjes kunt. Bij ons kun je namelijk geld verdienen door online te shoppen – bijvoorbeeld via Aliexpress -  en met dat gratis geld kun je vervolgens naar de tofste events!

banner stufi

Ps. We moedigen het gebruik van drugs zeker niet aan, maar weten dat dit gebeurt en maken het onderwerp daarom bespreekbaar! Mocht je met ADE wat gebruiken, lees dan ook vooral even onze tips om dat verantwoord te doen en welke drugs er nu in omloop zijn en wat het met je doet.!