“Weet je nog die blonde chick van gisteren, die met die héle dikke tieten? Nou, die heb ik mee naar huis genomen en ehh ja gewoon echt vet keihard geneukt man!” Voor mannen is dit dagelijkse praat: doen we niet moeilijk over, hoort erbij. Voor vrouwen is het nu net deze praat welke ze het label ‘slet’ geeft. Volkomen terecht. Dat is, wanneer berust op waarheden. Maar wat is waar(schijnlijk) en wat is onwaar(schijnlijk)? Vandaag bij Studenten.net 'seks: de aantallen', onderzocht naar aanleiding van de film [link:18927].

Naar aanleiding van onze drang naar seks is er ooit het principe geldzucht ontstaan. Het lijkt mij enigszins tot redelijk veilig ervan uit te gaan dat die connectie niet uitgelegd hoeft te worden, vandaar toch maar even: geld hebben = seks hebben (geldt vooral voor mannen). Na aanleiding van diezelfde geldzucht is er ooit, door een stel slimme marketingmensen, het begrip Valentijnsdag verzonnen. Na aanleiding van dit uitgekiende, jaarlijks terugkerende marketingfenomeen, zijn er wel vaker dan alleen dit jaar films gemaakt. Een film die nog niet vaker gemaakt is, is ‘What’s your number?’, en laat die film nu net gaan over seks. En als er íéts leuk is om te onderzoeken (of over te praten, of over te denken, of te bedrijven) is het wel seks. Hoe leuk het onderzoek daadwerkelijk is, dat lees je hieronder.Liegbido“Die blonde? Dat was Lisa! Die heb ik ook een paar keer gedaan! Fijne vrouw is dat hè? Klappertandde ze bij jou ook toen ze klaarkwam? Ja? Wat gek, dat heb ik d’r echt nog nooit zien doen in de tijd dat ik haar neukte…” Want mannen overdrijven over het aantal bedpartners, anders zijn ze niet stoerder dan hun vrienden. Zou je denken. Want de mannen die dat doen, dat zijn dan wel vooral mannen uit India. Niet álle mannen uit India: 10%. Van onze Nederlandse, reeds ontmaagde, mannen overdrijft slechts 3% zijn bedprestaties op kwantitatief niveau. Vrouwen zitten met maarliefst 1% minder op 2%. Dat is dus maar 33% minder. Wat betreft het onderdrijven van het aantal bedpartners, dat doen we allemaal, overal en zelfs veel vaker dan overdrijven. In Noorwegen schamen ze zich het meest voor hun libido, in Portugal kan het ze allemaal wat minder schelen. Maar ja, in Portugal gaan ze dan ook niet totaal uit hun dak. Hieronder een overzicht:

Gemiddeld aantal sekspartners per land.

51, en jullie?“Ja maare… We kunnen nu toch gewoon naar mijn huis en dan lekker neuken? Ik bedoel, dat is toch gewoon lekker? Ik snap niet dat je nu zo boos wordt! Wat maakt het nu uit dat we elkaar net een paar minuten kennen?” Dat vrouwen over het algemeen moeilijker doen over seks (maakt niet uit welk aspect) dan mannen, dat weet elke man. Maar eigenlijk valt dat best mee. Wanneer het aankomt op het aantal sekspartners en dan met name het mensen daarover vertellen gedeelte, blijkt dat mannen meer sekspartners hebben en daar meer over liegen. Onbetrouwbare stukjes vreten dat we zijn. (Ik niet hoor. 51. In totaal. Vanaf m’n 17e. Niets mis mee.) Helaas zat er blijkbaar geen enkele Nederlander die de enquête ingevuld heeft in dezelfde groep als ik. Maar laat dat de pret niet drukken, hieronder de resultaten op de vraag: hoeveel bedpartners heb je gehad (Nederlanders):

Sekspartners in Nederland.

Klik om te vergroten

Conclusie: in het hoge noorden (Noorwegen, Denemarken) sekst men elkaar graag warm. In het zuiden (Brazilë) sekst men graag de verveling weg. En in Nederland… in Nederland [link:18926]. Met onze (bed)partners bijvoorbeeld, om daarna heerlijk een potje te seksen en er voor de rest tegen iedereen , over- of onderdrijvend, over te liegen. Laatste stootje is van mij!