Dit jaar mocht de omgeving van het Lloyd Multiplein genieten van de heerlijke techno deuntjes. Het Lloyd Multiplein is gelegen aan de Schiehaven en was met de tram en metro voor iedereen goed te bereiken die met het openbaar vervoer kwamen. Toen ook nog eens bleek dat het weer ook goed zou zijn deze dag kon het feest helemaal van start gaan.

Vanaf 12:00 was je welkom op het festival terrein open. Voor een festival met 4 area’s leek het in eerste instantie een best klein terrein maar als je eenmaal de area’s zelf in liep snapte je hoe zie hier zoveel mensen kwijt kunnen.

\\SERVERRSG\Users\Eurekaweek\Downloads\IMG_8374.JPG

Na een tijdje doorgebracht te hebben bij de Exposure Area waar Wouter S. in de middag draaide zijn we naar de Powerhouse area gegaan om nog iets van de Modular Dj’s mee te pakken. Dit is wel een groot nadeel van tegelijktijd verschillende artiesten te laten optreden omdat je ze eigenlijk allemaal wilt mee maken maarja het is nou even niet anders.

Toen ging het echte werk beginnen in de Radiation area waar we een paar uur van Robert Hood en Floorplan hebben genoten en wat daarna weer doorging naar een steen goede set van Karenn. In de tussentijd kon je genieten van de Candy Girls die gratis snoep uitdeelde, Jules Deelder die bij de Chill Area Jazz en gedichten voordraagde en allemaal verschillende Food Trucks waar vast wel iets in jou smaak kon vinden.
Een uitschieter van de avond was toch wel dat er gecontroleerd vuurwerk door de zaal heen ging, echt super vette avond en de volgende Rotterdamse Rave ben ik er in ieder geval weer bij.

 
Rotterdam_SW_Banner_large