Dat blijkt uit een onderzoek van de University of California. Bij een onenightstand is de penisgrootte voor vrouwen wel degelijk van belang, wat anders is dan wanneer ze kiezen voor een langere relatie. Met name de omtrek, dus niet de lengte, vinden vrouwen tijdens een onenightstand belangrijk.

3D-geprinte penissen

Voor het onderzoek mochten 41 vrouwen 33 3D-geprinte penissen bekijken en vasthouden. Groot, klein, dik of dun, de penissen varieerden van 10 centimeter lengte en 6 centimeter in omtrek tot 21 centimeter lengte en 17 centimeter in omtrek. Daarna werd ze gevraagd welke ze zouden kiezen voor een onenightstand en welke voor een lange relatie. Voor beide bleek de ideale lengte ongeveer 16 centimeter in stijve toestand, maar voor een eenmalig avontuurtje wordt een grotere omtrek absoluut meer gewaardeerd.

Ster in overschatten

Goed nieuws voor de mannen: vrouwen blijken een ster te zijn in het overschatten van de maten. Ze mochten de 3D-penissen vasthouden en de grootte inschatten, maar ze bleken te denken dat ze groter waren dan de werkelijke afmeting.

De Nederlandse man heeft gemiddeld een penis van 15,87 cm lang, dus voor een onenightstand kun je hier nog prima scoren ten opzichte van andere landen.

Bron: Daily Mail