Niet meer ziek door katerkliniek

Kater


Jullie kennen allemaal wel dat gevoel van een kater; dat is geen pretje. Toch is er nu een oplossing, al moeten wij daar wel een ‘stukje’ voor vliegen. In Australië word je in een kliniek namelijk binnen 30 minuten van je kater afgeholpen. Voor 120 tot 175 euro krijg je een infuus met een mix van vitamine B en C, zoutoplossing, pijnstillers en een shot glutathion. Dit wordt al jaren gebruikt bij behandelingen tegen katerverschijnselen en uitdroging. Maar nu kan iedereen dus gebruik maken van zo’n behandeling; dit kan zelfs bij katerklanten thuis. In november openen de eerste klinieken in Sydney.

Bron: RTL Nieuws


Recordaantal bezoekers voor ADEFeest


Dat het Amsterdam Dance Event populair is hoefden we je natuurlijk niet meer te vertellen, maar dit jaar heeft het evenementen zelfs een recordaantal van 365.000 feestgangers bereikt. De zaterdagavond was het drukst; toen waren er in totaal ongeveer 180.000 mensen. Het grootste evenement was het Amsterdam Music Festival in de Amsterdam ArenA. Dit feest was op vrijdag en zaterdag helemaal uitverkocht. Wel zijn er ongeveer 100 mensen, voornamelijk toeristen, aangehouden voor het bezitten van harddrugs.

Bron: Metro

Beeld: Pixabay/Unsplash


Jongeren willen geen oordoppen inKoptelefoon


Wat kunnen we soms ook eigenwijs zijn… Uit een onderzoek van het Zilveren Kruis is namelijk gebleken dat het jongeren niks uitmaakt of ze nu (blijvende) gehoorschade kunnen oplopen door te harde muziek te luisteren. Ze hebben weinig zin om oordoppen te dragen.Ruim driekwart van de ondervraagde jongeren (76%) weet dat gehoorbescherming eigenlijk nodig is, en hetzelfde percentage weet dat als je eenmaal gehoorschade hebt, er meestal niets aan te doen is. Toch gebruikt 72% nooit gehoorbescherming tijdens het uitgaan. Daarnaast heeft twee derde van de jongeren (57%) weleens een piep in de oren gehad na een avondje uitgaan.

Bron: Metro

Beeld: Pixabay/StockSnap