Geen naakte vrouwen meer in Playboy


naakt
Beeld: Pixabay/405459

Je zou denken dat de Playboy juist blote dames wil laten zien, maar niks is minder waar. De Amerikaanse Playboy stopt volgend jaar namelijk met naakte kiekjes in het blad. Volgens de Playboy was naakt toen het blad net begon nog shocking, maar nu niet meer. Nu is het gewoon geworden en overal op internet te verkrijgen. Vanaf maart zal de Playboy daarom foto’s van sexy vrouwen plaatsen met meer kleding aan. Wat de Nederlandse Playboy gaat doen, is nog onbekend.

Bron: RTL Nieuws


Stadsvervoer Amsterdam en Utrecht donderdag plat
bus
Beeld: Pixabay/Stocksnap

Kijk donderdag niet raar op als je ineens niet meer verder kunt reizen, want tussen 5:00 en 8:30 ligt het hele tram-, bus- en metroverkeer in Amsterdam en Utrecht plat. Medewerkers van het vervoer in Amsterdam en Utrecht staken donderdagochtend tegen het verslechteren van hun pensioen. Na eerdere, onbeantwoorde acties, gaat vakbond FNV nu samen met de medewerkers over op het platleggen van het vervoer.

Bron: de Telegraaf


Einde voor Dommelsch in zicht?
bier
Beeld: Pixabay/hardyS

Zien we binnenkort Dommelsch verdwijnen uit de schappen? De Belgische bierbrouwer AB Inbev koopt het moederbedrijf van Grolsch: SABMiller. Daarmee is de grootste bierbrouwerij in de wereld ontstaan. Het fuseren van de bedrijven zal een winst van bijna 57 miljard (!) euro opleveren. Eén nadeel: het kan wel het einde betekenen voor een aantal Nederlandse biermerken, omdat de nieuwe bierbrouwer vast haar portefeuille kritisch gaat bekijken. Dommelsch loopt volgens RTL Z als eerste het risico om te verdwijnen.

Bron: RTL Z


Coverbeeld: Pixabay/Kaboompics