Facebookberichten nu doorzoekbaar


Alle berichten die op openbaar staan ingesteld, zijn nu te vinden op Facebook. Net als bij Twitter wordt het op Facebook mogelijk om berichten van over de hele wereld te vinden. Niet alleen meer personen en pagina’s vinden, maar alle berichten kunnen door middel van trefwoorden doorzocht worden. De resultaten worden afgestemd op de persoon; profielgegevens, vriendennetwerk en interesses. De komende dagen is de zoekfunctie al beschikbaar voor mensen die Engels als taal hebben aangegeven op Facebook. Wanneer de Nederlandstalige versie beschikbaar is, is nog niet bekend.

Bron: RTL Nieuws


Pizza frikandel speciaal


Als je een pizza frikandel speciaal wilt, moet je even naar Urk rijden. De nieuwe pizza bij Snack-Plaza Willem de Boer, overigens de enige in Nederland die hem verkoopt, schijnt heerlijk te zijn. Een klant wilde eens proeven hoe zoiets smaakte, dus besloot Snack-Plaza het te proberen. De pizza bestaat uit een bodem met shoarmasaus, daarover plakjes frikandel, daarop ui, en als laatste mayonaise en curry. Het is niet echt een gezonde snack en het aantal calorieën is ook niet bekend, maar hij schijnt volgens klanten overheerlijk te zijn.

Bron: RTL Nieuws


Middelvinger-emoticon op iPhone


150 nieuwe emoticons zitten er bij de nieuwste update van Apple’s iOS 9.1. De middelvinger is nu van de partij, maar ook een denkende smiley, synagoge en een eenhoorn. De middelvinger is de eerste onvriendelijke smiley, omdat het eerst eigenlijk alleen emoticons waren met een aardig karakter. Toch moet de ander eerst ook de nieuwste versie geüpdatet hebben, want anders ziet hij of zij alleen een vierkant blokje wanneer je de middelvinger stuurt. Verdere nieuwe emoticons zijn de skiër, tafeltennisser, hockeystick, champagnefles, chilipeper en hotdog.

Bron: RTL Nieuws


Coverbeeld: Pixabay/Kaboompics