Kutbier in Den Bosch

Er is nu een nieuw soort bier in Den Bosch: het Kutbier. Gebrouwen door twee vrouwen en als ode aan de ‘Bossche Kut’, oftewel een Bossche volksvrouw.De brouwende vrouwen maakten duizenden flesjes, maar die waren nog binnen een week uitverkocht. De flesjes bestaan uit een blond bier met daarin pruimen en korianderzaad voor de frisse smaak. Het is de bedoeling dat er in december weer een nieuwe lading Kutbier klaar is, dus had je je kans nog niet gegrepen: grijp hem dan.

Bron: Metro

Radboud Universiteit gaat voor meat free monday

Vanaf maandag 2 november zijn diehard vleeseters bij de Radboud Universiteit aan het foute adres. De universiteit start vanaf dan met een meat free monday waarbij er geen vlees verkrijgbaar is in centrale kantine van de universiteit. De universiteit hield eerder al een proef met de vleesvrije dag, hier was helaas niet iedereen van gediend. Toch is er besloten – na onder meer een enquête onder bezoekers – om definitief een vaste vleesvrije dag per week in te voeren.

Bron: De Gelderlander

Google Play-bonnen nu ook in Nederland

De Apple-gebruikers onder ons konden al gebruik maken van iTunes, maar er was nog niks speciaal voor de Android-fans in ons land.Daarom worden de Google Play bonnen voor Android-gebruikers nu voortaan ook in Nederland verkocht. Vanaf vandaag staat Nederland in de lijst van waar de kaarten kunnen worden verkocht. Ze worden al langer verkocht in de VS bijvoorbeeld. Waar in Nederland je ze precies kunt kopen is nog niet bekend.

Bron: Nu.nl

Coverbeeld: Pixabay/Kaboompics