1. Het is mooi buiten

De bomen zijn wit, er ligt ijs op de sloten. Het winterlandschap kan juist ontzettend mooi zijn. Waarom zou je dan binnen blijven zitten als er buiten zoveel mooie dingen te zien zijn? Pak er een camera bij en je hebt gelijk plaatjes die je aan de muur zou kunnen hangen of voor genoeg likes zorgen op Instagram. 

 

2. Gezelligheid

Veel mensen kunnen genieten van het koude weer. Zo wordt er weer volop geschaatst, gewandeld en als er sneeuw ligt haalt iedereen graag z’n sleetje uit de schuur. De koek & zopie kraampjes langs het ijs zijn hierbij een prima verzamelplek. Die gezelligheid wil je toch niet missen? 

 

3. Tijd voor een hippe winteroutfit

Eindelijk is de temperatuur laag genoeg om je nieuwe sjaal om te doen in combinatie met die leuke muts en dan blijf je op de bank zitten. Daar moet van geprofiteerd worden toch? Sta op en show die perfecte winteroutfit!

 

4. Beweging na de feestdagen 

Het is dan geen januari meer, maar de goede voornemens blijven toch in het achterhoofd spoken. Door naar buiten te gaan heb je gelijk weer wat lichaamsbeweging. Die extra kilootjes van de feestdagen ben je binnen no-time kwijt!

 

5. Extra lekker om weer thuis te komen

Stel je eens voor hoe lekker het is om weer thuis te komen in een warm huis. Gelijk ook weer een prima excuus om toch weer dat dekentje te pakken en op de bank te gaan zitten, toch? Nu je naar buiten bent geweest mag het weer even.

 

Dit artikel is geschreven door: Maureen van Keeken