1. Oranje Pieten (thema: ‘Orange is the new Black’)

Ten tijde van de zwartepietendiscussie in Nederland vond er een feest plaats met als thema ‘Orange is the new Black’. Met onze oranje pietenoutfit sloegen we de figuurlijke spijker perfect op zijn kop!

Foto 1

2. Aliens (thema: ‘Extra Terrestrial’)

Bij het laatste themafeest van ons bestuursjaar, tijdens het Open Toernooi, besloten we nog een keer all-the-way te gaan en gingen we voor de alien-look (door middel van groene gezichten, fel gele shirts met aliens erop getekend en een aluminiumfolie hoedje)

Foto 2 en Coverfoto

3. Teenage Mutant Ninja Turtles (thema: ‘The Job You’ll Never Have’)

Samen met mijn commissiegenootjes organiseerde ik het 4-daagse Winter Open Dubbeltoernooi, met als kers op de taart het knallende eindfeest waarin wij onszelf omtoverden tot de enige echte Ninja Turtles! Want wie wil er nou niet een superheld worden?

foto 3

4. Pokéball (thema: ‘Unleash the Beast’)

Letterlijk gezien ‘unleasht een pokéball een beast’, dus via die weg kwamen wij erop om onszelf te verkleden als pokéballen! In de loop van de nacht hebben we tevens ergens een opblaasbare slang gescoord voor de bonuspunten.

Foto 4

5. Tja, hoe noem je dit? (thema: ‘Ranzig & Rancuneus’)

Ik mag niet teveel in details treden, maar ik heb me een keer moeten verkleden als ‘Ranzig en Rancuneus’ (google dat woord maar ja). Met een beetje knippen en plakken ben ik eruit gaan zien als een monster uit een horrorfilm met smetvrees.

foto 5

6. Sinterklaas 

Eens per jaar rond Sinterklaas organiseert het bestuur van de vereniging een Sinterklaasviering voor alle actieve commissieleden. Afgelopen jaar heb ik mezelf opgeofferd door de rol van Sinterklaas op me te nemen.

foto 6

 

Meer van Rick

Meer van de andere Helden