Draag geen 'raven=leven'-T-shirt 

Het wordt niet echt gewaardeerd als jij een 'raven=leven'-T-shirt of één van de andere cliché techno shirts draagt. Trek gewoon een normaal zwart of wit shirt aan en val zo min mogelijk op. 

Oordoppen

Heel erg belangrijk. De harde dreunende beats zijn meestal al van ver buiten de zaal te horen. Zorg dus voor goede oordoppen als je ’s nachts geen piep in je oren of gehoorschade wil. 

Platte schoenen 

Laat je stiletto’s in de kast staan, een technofeest bezoek je op platte schoenen. Met hoge hakken kun je onmogelijk al die uren achter elkaar dansen. 

PLEASE, test je drugs

Mocht je besluiten om drugs te gebruiken, laat dan please je drugs testen bij de Jellinek. Ook al heb je het goedje gekregen van een goede vriend(in), er kan nog steeds een verkeerd bestandsdeel inzitten. Drink daarnaast genoeg water, maar absoluut niet te veel! 

Neem druivensuiker mee

Gaan jij of je vrienden aan de drugs? Neem dan naast de kauwgom en lolly's ook druivensuiker mee. Wanneer iemand namelijk 'te hard gaat', kan (druiven)suiker er - onder andere bij xtc - voor zorgen dat de drugs sneller afgebroken wordt.

Blijf uit de buurt van 'konijnendansers'

Helaas zullen de 'konijnendansers' met hun overdreven danspassen niet snel van de technofeesten verdwijnen. Ze nemen het achterste gedeelte van de zaal volledig in beslag en voor je het weet krijg je een verloren arm in je gezicht. Vermijd deze beruchte groep dan ook volledig. 

Sla genoeg diepvriespizza's in

Wees goed voorbereid en sla alvast het nodige voedsel in voor de volgende (hopeloze) dag. Je wil de deur echt niet meer uit van alle dans spierpijn, laat staan dat je nog een fatsoenlijke maaltijd kunt bereiden. 

Vitamines

En last but not least, vul je vitamines naderhand aan. Natuurlijk geldt dit voor elke nacht doorhalen, maar het kan geen kwaad om de dagen na het technofeest wat extra gezond te eten.