Voor de mannen


via GIPHY

Suit & Tie

 Investeer in een mooi pak en ga anders voor een goede zwarte broek met blouse. Het hoeft allemaal geen fortuinen te kosten maar zorg ervoor dat je (meerdere) goedpassende bloesjes hebt. Koop bijvoorbeeld in plaats van de standaard witte blouse eens een lichtblauwe of grijze. En om het op te leuken kun je eens een vlinderdasje om doen! Geeft meteen een ander effect en als je een goed zwart pak hebt kan je die altijd aan.

Schoenen maken de man

 Voor wie er nog steeds niet achter is, schoenen bepalen vaak de indruk van een man. Trek daarom eens wat anders aan dan je Nikes deze kerst en haal die nette schoenen uit de kast! Complimentjes gegarandeerd!

Voor de vrouwen


via GIPHY

Omdat er van vrouwen nou eenmaal meer moeite wordt verwacht dan van mannen (sorry ladies) hebben we voor de vrouwelijke lezers iets meer tips.

Little Black Dress
Mocht je dit lezen en je hebt anno 2015 nog steeds geen mooi zwart jurkje in de kast hangen, ren dan meteen naar de winkel. Een LBD kan altijd, hoeft niet duur te zijn en is makkelijk te combineren. Verwissel bijvoorbeeld je zwarte hakken eens voor een rood paar, je maakt dan meteen een andere indruk (en je hoeft geen tweede jurkje te kopen).

Little Black Skirt
Niet alleen zo’n zwart jurkje is handig, zo’n zwarte rok is misschien wel nog handiger. Koop er een die met veel dingen te combineren is. Je kunt er gewoon een nette blouse of juist een shirtje opdragen en je hebt meteen een nieuwe look! Daar komt nog bij dat rokken vaak goedkoper zijn dan jurkjes.

Accessoires
Veel mensen denken dat het een must is om veel verschillende outfits te dragen met de feestdagen. Maar met de tips hierboven blijkt al dat je eigenlijk maar één basisitem nodig hebt. Fleur je outfit op met een mooie statement-ketting of pak eens een leuke clutch.Je hoeft echt niet veel geld uit te geven om er eens iets anders uit te zien met de feestdagen.