Piekfijn

Piekfijn is gevestigd aan de Mariniersweg, vlakbij station Blaak. Naast veel meubels en kleding verkoopt Piekfijn ook opgeknapte fietsen. Dit vind ik eigenlijk het grootste pluspunt van deze winkel! Als je fiets gestolen is of helemaal total loss is kan je hier voor klein prijsje een prima fiets scoren. 

Het Waterlooplein: tweedehands chic en nieuw

Het Waterlooplein is een in- en verkooppunt van tweedehandskleding. Het in Kralingen gelegen boetiekje is erg gezellig ingericht en ziet er zeker niet uit zoals elke tweedehandswinkel. Dit winkeltje is voornamelijk gespecialiseerd in exclusieve hoeden en accessoires.

Uitdragerij Schell

Deze tweedehands winkelnoemt zichzelf de gezelligste kringloop en partijhandel van Rotterdam. De uitdragerij vind je aan de Bergweg en heeft een groot aanbod aan nieuwe en gebruikte producten, zoals antiek, curiosa, kunst, audio en tv. Ook als je zelf nog iets leuks hebt aan te bieden zijn ze altijd geïnteresseerd om een afspraak te maken.

Cheap Fashion

Deze tweedehandswinkel heeft een ideale locatie aan de Meent, dus je kan hier makkelijk even langslopen als je aan het shoppen bent in het centrum van Rotterdam. De vintage kledingwinkel verkoopt bijvoorbeeld leuke badpakken uit de jaren 50 of bomberjacks. 

 

Rotterdam_SW_Banner_large