Action

€ 3,29Ca. 90 cm hoog

Dit kekke ding kost je maar € 3,29. Moeten we hier nog iets aan toevoegen? Nou ja, misschien dit: inclusief leuke versiering gaat deze kerstboom je maximaal zeven euro kosten. En hij is nep, dus ook volgend jaar kan je hier nog van genieten.

Intratuin

€ 9,99175 cm hoog

Ja, dit is een echte! Hij is best wel groot: 175 centimeter. Maar dan heb je wel die heerlijke dennengeur in huis en daarmee de oer-gezelligheid van Kerst. Hij kost een tientje, maar wanneer je de prijs deelt met huisgenoten is hij heel betaalbaar.

Hema

€ 5,-50 cm hoog

Lekker klassiek is deze kerstboom van Hema. Niet te groot, dus ideaal voor op de tafel of een kast. Hij kost je vijf euro, dus daar hoef je het niet voor te laten. Daarbij is-ie nep, dus geen gedoe met vallende naalden.

Intratuin

€ 4,9917x4x27cm

Voor wie dit jaar wel eens wat anders wil en geen gedoe met kapot vallende kerstballen en brandgevaarlijke lichtjes is deze kerstboom van vilt en beukenhout. Hij kost je welgeteld € 4,99 en dan kan je ‘m gelijk neerzetten.

Praxis

€ 12,9960 cm hoog en heeft 35 mini-lampjes

Dat is nou eens handig: een boom waar de lichtjes al in zitten. Scheelt een hoop gedoe! Wat ook leuk is aan deze kerstboom is dat je ‘m ook kunt ophangen, ideaal voor de wat minder groot behuisde personen onder ons. Deze multifunctionele boom kost wel € 12,99, maar dan heb je ook wat.

Klus er zelf een

Oké, deze is wel voor de handigere mensen onder ons. Maar zeg nou zelf: dit is toch de ultieme SOG-activiteit? En het kost je alleen een paar planken, wat spijkers en kerstversiering. Maak dit ding gezellig met je huisgenoten, dan is het ook nog eens leuk om te doen.