Eurotrip

Deze film over een aantal middelbare scholieren die nog een snelle rondtrip door Europa willen voor ze gaan studeren, is met afstand en van mijn favoriete films. Door de hoeveelheid slappe humor heb je gegarandeerd een leuke avond met deze film.

 

Van Wilder

Nog zo’n film die heel hoog op mijn lijstje met favorieten staat. Deze film over de ‘eeuwige’ student Van Wilder die z’n best moet doen om dat eeuwig toch nog net even wat langer te maken, gaat gepaard met een hele hoop stereotypische student momentjes en flauwe humor.

 

Dirty Grandpa

Hoewel de hoofdpersonen niet per se zelf studenten zijn, speelt de film zich af tijdens Spring Break en zul je dus heel wat studentjes voorbij zien komen. Ik verwachtte er zelf in eerste instantie niet veel van, maar ik heb uiteindelijk goed gelachen!

 

22 Jump Street

Deel 1 (21 Jump Street) was op zich al een prachtige film, maar in dit vervolg dat zich op een universiteitscampus (en deels tijdens Spring Break) zijn de heren van Jump Street weer in tiptop vorm terug.

 

Hot Tub Time Machine

In deze film wordt een groep vrienden terug naar hun studententijd gebracht en moeten ze voorkomen dat ze door hun stommiteiten de tijdlijn veranderen, met alle gevolgen van dien…

 

Foto: Unsplash