Verhoogde missionaris onder de deken

Het missionaris-standje heeft nogal een saai imago, maar is wel zo handig omdat je het ook onder de dekens kunt doen. Zo ben je altijd beschermd tegen huisgenoten die binnen lopen zonder te kloppen. Zeker wanneer je een plork aan de haak hebt geslagen is dit een aanrader, zo neem je niet alleen je huisgenoten in bescherming met dit standje, maar ook jezelf. Om het wat spannender te maken gaat het meisje met haar billen op een kussen liggen waardoor ze wat hoger ligt en de G-spot geraakt wordt.

 

In de douche

Voor gegarandeerde privacy verplaatsen jullie je naar de badkamer en doen de deur op slot. Stap onder de warme douche en ga tegenover elkaar staan, het meisje slaat één been om de jongen heen terwijl hij haar ondersteunt. Doe dit wel met iemand die je vertrouwt, want het kan erg glibberig onder de douche worden en samen op de EHBO eindigen is wat minder geil. Een andere optie is daarom om het buiten de douche lekker doggy style te doen. Hierna samen douchen als alternatief voor het verplichte knuffelminuutje kan ook hartstikke leuk zijn.

 

Geen geluid

Niet per se een standje, maar wel nodig wanneer je niet wilt dat je huisgenoten meeluisteren: stil zijn. Harstikke begrijpelijk dat je graag luidruchtig laat merken dat je bedpartner goed bezig is, alleen je huisgenoten worden daar hoogstwaarschijnlijk een stuk minder blij van. Van stil zijn kun je natuurlijk ook een spannend spelletje maken waarbij de een de ander blinddoekt of je gebruik maakt van tintelend glijmiddel van bijvoorbeeld Durex. Probeer dan nog maar eens stil te blijven.